Jorge Jesus'tan VAR Tepkisi!

Fenerbahçe’de Teknik Direktörü Jorge Jesus, Sivasspor maçinin ardindan, “Anlayamiyorum VAR nasil penaltimizi görmedi. Çok net bir penaltiydi. VAR penaltiyi vermedi, vermek istemedi” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final ilk maçinda Sivasspor deplasmanindan 0-0 beraberlikle ayrilan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jorge Jesus, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Jesus, “Maçi degerlendirmeden önce VAR hakkinda konusmak istiyorum. Anlayamiyorum VAR nasil penaltimizi görmedi. Çok net bir penaltiydi. Var nasil göremiyor ben anlamiyorum. Birkaç hafta önce hakemlerle ilgili daha konusmayacagim demistim ama bugünkü pozisyondan sonra susmak çok zor. Ekrandan gördüm ben çok net penalti. VAR penaltiyi vermedi, vermek istemedi. Ekran karsisindaki hakemler nasil görmedi anlamiyorum. Maça gelirsek ilk 10 dakikada pozisyona girdik. Defansif anlamda kuvvetliydik. Ikinci maçta elimizden geleni yapacagiz ve finale çikmak istiyoruz. Kendi evimizde taraftarimizin da destegiyle rövans maçini kazanip finale çikmak istiyoruz. Biz bütün rakiplerimize saygi duyuyoruz. Sivasspor da çok iyi bir takim” diye konustu.

Kaynak: İHA