Besiktas Asbaskani Serhan Çetinsaya Açiklamasi 'Kisi Kendinden Bilir Isi'

Besiktas Asbaskani Serhan Çetinsaya, Galatasaray Baskani Dursun Özbek’e sosyal medya hesabindan cevap vererek, "Kisi kendinden bilir isi" dedi.

Besiktas Asbaskani Serhan Çetinsaya, Galatasaray Baskani Dursun Özbek’in bugün kendisi hakkinda yaptigi açiklamalara sosyal medya hesabindan cevap verdi. Çetinkaya,“Birkaç gündür sahsima ve aileme yapilan hakaretler ve Dursun Özbek’in iddia ettigi gerçeklik payi olmayan haberle ilgili açiklama yapma geregi hissettim. Her seyden önce burasi benim kisisel hesabim. Yönetici kimligi ile aldigimiz kararlari zaten kulübümüzün resmi hesaplari paylasiyor. Ben burada bir Besiktas taraftari olarak duygularimi ifade ediyorum. Evet, genç bir yöneticiyim ama bu geçmisten günümüze yasamis oldugumuz haksizliklari unutuyor oldugum anlamina gelmiyor. Derbide yarim saat yan yana durup kendisini agirlamamiza ragmen beni tanimiyormus gibi rollere bürünen ve babamin iyi niyetle dostluk çerçevesine yapmis oldugu telefon konusmasini yanlis algilayip taraftarina sirin gözükmek için malzeme yapan Dursun Özbek’in bu talihsiz durumunu ilerlemis yasina veriyorum. Evet, asirlik kulübümüze karsi son dönemde yapilan sert ifadeler, dayanaksiz ithamlar ve “sahada kazaniriz” gibi provokatif açiklamalar üzerine, takimimiz da maçi net bir skorla kazaninca, skora ithafen “eliniz bos dönersiniz” anlaminda bir ifade kullandim. Elbette kötü anlamda söylemedim, bunu konusmak bile anlamsiz. Olayi baska yere çekenlere “insanin fikri neyse zikri odur” demek istiyorum. Yine de vicdan yapip kendimi bir sorguladim kendimi. Ama hakkimda yazilanlara bir baktim, bana ahlak dersi veren yöneticinin açiklamalari hem bel alti hem de hadsiz ifadelerle dolu. Özellikle parali tutulmus bot hesaplar üzerinden bana ahkam kesen paylasimlarin hemen hemen tamami da küfürlü. Çocuklarim, esim ve ailem üzerinden gelen tehditler, organize saldirilar, linç kültürü almis basini gidiyor. Sadece Galatasaray’a degil, bütün futbol camiasina sesleniyorum; artik su manasiz linç kültürünü birakalim. Çok sevdigim bir laftir “kisi, kendinden bilir isi.” Hesapsiz kitapsiz, Galatasaray’in son buldugum en üstteki açiklamasini alinti yaptim diye, kurgu aleminde yasayan birkaç kisi, kafasinda yasadigi polisiye roman dünyasindan çikamayip olayi Koç ailesine baglamis. Evimde bir tane Beko marka kahve makinesi var, tek baglantim bu. Böyle ucuz yollu baglantilar kurmak, zihniyetinizin yansimasidir. Onursal Baskanimiz Süleyman Seba’nin adini anarken, Türk futbol literatürüne kazandirdigi “serefli ikincilik” lafini da ne için ve kime söyledigini de unutmayin. Bir Besiktas taraftari olarak, ayagimiza basilmadigi sürece her zaman efendiligimizi koruduk, koruyacagiz da. Diger senaryolar için mücadelemiz asla bitmeyecek!

Sunu da kimse unutmasin; “92-93 sezonunu yasayan çocuklar büyüdü, Besiktas’inin hakkini sonuna kadar ariyorlar!” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA