Samsunspor'un Sampiyonluk Kupasi Tekkeköy'de

Spor Toto 1. Lig’de sampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor’un sampiyonluk kupasi Tekkeköy’de mesalelerle karsilandi.



Coskulu karsilama

Spor Toto 1’inci Lig’de sampiyon olan Samsunspor Baskan Vekili ve Icra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdürü ve Icra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve Icra Kurulu Üyesi Suat Çakir, yanlarinda sampiyonluk kupasi ile birlikte Tekkeköylü Sehzadeler taraftar grubunu ziyaret etti. Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, MHP Tekkeköy Ilçe Baskani Hakan Süzer, Tekkeköylü Sehzadeler taraftar grubu lideri Mithat Temur ve takima gönül veren taraftarlar sampiyonluk kupasini mesaleler yakarak cosku içinde karsiladi.

Taraftarlar ve protokol sampiyonluk kupasi ile ani fotograflari çekildi. Ziyarette Süper Lig’de Samsunspor’a basari dileyen Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “Sehrimizin markasi gururumuz Samsunsporumuzun sampiyonluk kupasi taraftarlarimizla bulustu. Samsunspor sevdalilari ile bir kez daha sampiyonluk heyecanini yasadik. 11 yil aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen takimimiz hepimizi çok mutlu etti. Insallah bu basarisini Süper Lig’de yeni destanlar yazarak sürdürecegine eminiz. Destegimiz her zaman kirmizi beyazli takimimizla birlikte” dedi.



Yogun katilim

Samsunspor Baskanvekili ve Icra Kurulu Üyesi Veysel Bilen ise her zaman yanlarinda hissettikleri destekleri için Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar’a ve Samsunspor’un vefakar taraftarina tesekkür etti. Ziyarette Tekkeköy Belediye Baskan Yardimcisi Özkan Karakaya, Samsunspor Taraftar ve Taraftar Gruplarindan Sorumlu Tonguç Ali Anil, Simsekler Taraftarlar Dernegi Onursal Baskani Volkan Altun, Sehzadeler Onursal Baskani Cihan Kol, Sögütlübahçe Taraftar Grubu Baskani Ümit Iren, Aileler Platformu Dernegi Baskani Cüneyt Senkal, Sehzadeler Tribün Lideri Hikmet Simsek de yer aldi.

Kaynak: İHA