Sakarya'da Cengiz Kurtoglu Ve Murat Kekilli Rüzgari Esecek

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin 3-4 Haziran’da gerçeklestirecegi BMX Supercross Dünya Kupasi yarislari çerçevesinde ünlü sarkicilar Cengiz Kurtoglu ve Murat Kekilli Bike FEST’te sahne alacak.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, dünyada bisikletin merkezi oldugunu gerçeklestirdigi dev organizasyonlarla tescilliyor. Dünyanin en prestijli bisiklet yarislari BMX, MTB ve Tour Of’a Sakarya Bike Fest adi altinda ev sahipligi yapan Büyüksehir, son olarak dünyanin en heyecanli bisiklet yarisi olan supercross dünya yarisina imza atacak.

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’nin talimatiyla Sakarya Bike Fest BMX ilk yarislarindan sonra iki güzel konser organize edildi. Türkiye’nin önemli sanatçilarindan Cengiz Kurtoglu ve Murat Kekilli Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde yarislarin yapildigi günün aksaminda konser verecek.

Açiklanan takvime göre dünya kupasi yarislarinin start alacagi 2 Haziran saat 20.30’da Murat Kekilli, 3 Haziran saat 20.30’da ise Cengiz Kurtoglu sahne alacak. Konserler ücretsiz olacak ve tüm Sakarya, dev bir tribün alanina sahip vadide doyasiya eglenecek. Tüm Sakarya’ya çagri yapan Baskan Ekrem Yüce, “Sakarya’mizin güzel insanlarini sarkilari hep bir agizdan söylemek ve bu heyecani paylasmak için Avrupa’nin en kapsamli bisiklet tesisi olan Ayçiçegi Vadisi’ne davet ediyorum. Önce yarislarda, sonra konserlerde bulusalim” diyerek çagri yapti.

Kaynak: İHA