Denizlili Sporcu Fetih Kupasinda Altin Madalya Kazandi

Geleneksel Okçulukta 11.’si düzenlenen Uluslararasi Fetih Kupasi Yarismalari 32 ülkeden 400 sporcuyu bulusturdu. Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Antrenörü Halil Kozanoglu, sampiyonada limitsiz menzil kategorisinde 506 metrelik atarak birinci oldu.



Okçular Vakfi tarafindan Istanbul Okmeydani’ndaki Okçular Tekkesi’nde düzenlenen ve 2 gün süren organizasyonda modern ve geleneksel okçulukta müsabakalar yapildi. 25-26 Mayis 2023 tarihlerinde ki organizasyonda 32 ülkeden 400 sporcu mücadele etti. Fetih Kupasi’nin ilk gününde modern okçulukta klasik ve makarali yayda siralama ve eleme müsabakalari yapildi.

Altin madalya kazandi

Yarismalara Denizli’den katilan Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Geleneksel Türk Okçulugu Antrenörü Halil Kozanoglu performansiyla tam not aldi. Limitsiz Menzil kategorisinde 506 metrelik atisiyla kürsüde zirvede yer alan Kozanoglu, yarismalari altin madalya ile tamamladi. Yarismalar sonrasi verdigi demeçte Denizli’de Türk Okçulugunu sevdirmeyi hedeflediklerini kaydeden Kozanoglu, Denizli’den genç sporculari yetistirip ulusal yarismalarda temsil edecek seviyeye ulastirmayi hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: İHA