Ergani Cumhuriyet Ortaokulu, Futsal Türkiye Finallerinde

Diyarbakir’da Ergani Cumhuriyet Ortaokul Futsal Yildiz Takimi, Mardin’de yapilan Türkiye Yildiz Erkekler Futsal Yari Final müsabakalarinda tüm rakiplerini yenip namaglup sampiyon olarak tamamladi.

24-27 Mayis tarihlerinde Mardin’de düzenlenen Türkiye Yildiz Erkekler Futsal yari final müsabakalarinda Ergani Cumhuriyet Ortaokul Futsal Yildiz Takimi tüm rakiplerini yendi. Namaglup sampiyon olarak adini Türkiye’nin en iyi 8 takimi arasina yazdiran Ergani Cumhuriyet Ortaokulu, 6-10 Haziran tarihlerinde Kirklareli’nde yapilacak olan Türkiye Futsal Sampiyonasi’nda Diyarbakir’i temsil edecek.

Cumhuriyet Ortaokulu ögretmeni ve futsal takimi antrenörü Musa Çelem, tüm rakipleri yenerek namaglup sampiyon olarak tamamlamanin büyük bir basari oldugunu söyledi.



Türkiye genelinde 500’ye yakin okulun katilim sagladigi bu sampiyonadan Diyarbakir’i ve okullarini temsil edeceklerini belirten Çelem, “Türkiye’nin en iyi 8 takimi arasina girerek temsil etmek büyük basari ve büyük gurur oldu. Biz bir ekibiz benimle birlikte bu sampiyonada emek veren Ali Riza Esmer ve Sercan Malkoç hocalarima ve sporcu ögrencileri me tekrardan tesekkür eder basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA