Denizlili Bisikletçiler Balikesir Ve Bodrum'dan Ödüllerle Döndü

Denizli Bisiklet Takimi, Balikesir ve Bodrum’da düzenlenen bisiklet yarislarindan ödüllerle döndü.



Balikesir’in Sindirgi ilçesinde yapilan Türkiye Kupasi U15 - U17 2. Etap yarislarinda, Denizli Bisiklet Takiminin parlayan yildizi Buse Ertekin, U17 Yol ve Kriteryum Kategorilerinde olmak üzere toplam 2 altin madalya kazandi. Her iki yarista rakiplerine büyük fark atan Buse, 75 tam puan alarak Genel Klasmanda ilk siraya yerleserek, Avrupa Gençlik Oyunlari (EYOF) yolunda büyük avantaj yakaladi. Buse Ertekin; “Bu organizasyona katilmak ve ülkeme madalya kazandirmak en büyük hayalim, bu hedefim dogrultusunda çalismalarima araliksiz devam ediyorum” dedi.



Uluslararasi Bodrum Granfondo yarisini, tüm kategorilerden yerli yabanci yaklasik 300 sporcunun katildigi 65,7 km mesafeli Kisa Parkur kategorisinde Denizli Bisiklet Takiminin diger sporcularindan Berkant Tasçi mükemmel performans göstererek kazandi. Kisa parkurda yarisan Hakan Yildirim ise kendi kategorisinde 1. olurken, Genel Klasmanda 6. sirada yer aldi. 97 km Uzun Parkurda yarisan Erdem Arim kategorisinde tekerlek farkiyla 4. olurken, Ata Daskin ise 9. sirada yer aldi.

Bisikletçiler 6-7 Haziran’da Okullararasi, 24-25 Haziran’da ise Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi için çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor.

Kaynak: İHA