Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Bu Camiaya Final Maçini Yasattirmak Isterdik'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Basaksehir maçinin ardindan, “Bu camiaya final maçini yasattirmak isterdik. Maalesef futbolun içinde bunlar var. Iki maçin sonucunda da kaybettik” dedi.

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinda evinde karsilastigi Basaksehir ile 2-2 berabere kaldi. Ilk maçta deplasmanda 1-0 maglup olarak ayrilan MKE Ankaragücü turnuvadan elendi. Maçin ardindan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kafkas, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Karsilasmada hak ettikleri bir performans sergilediklerini dile getiren Kafkas, “Bu camiaya, büyük taraftara, baskana final maçini yasattirmak isterdik. Maalesef futbolun içinde bunlar var. Iki maçin sonucunda da kaybettik. Lige dönecegiz. Ligde çok da rahat oldugumuzu düsünmüyorum. Üç tane maçimiz var. Galatasaray, Kayserispor ve Adana Demirspor zorlu maçlar. Bir an önce lig de tutunup yolumuza devam etmek istiyoruz” degerlendirmesinde bulundu.

“Amatörce bir kart gördü”

Mujakic’in maçin son dakikalarinda bir pozisyona itirazindan kirmizi kart görerek oyun disi kalmasinin telafisinin olmayacagini aktaran Kafkas, “Hakem hakli, çok amatörce bir kart gördü. Bu kabul edilemez. Ligde olsa telafisi vardi ama turnuvada yok. Ailelerimiz ve bütün tribün bize destek verdi. Bunu kabul etmek dogru degil, yaptigi tamamen yanlisti. Umarim hayatinda bu tip bir olaydan büyük bir ders alir. Çünkü bu tip final maçlari her zaman yasanmiyor. Bence kendi içinde bunun bedelini çok agir öder” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA