Sakarya Büyüksehir Judoculari Doludizgin

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Judo sporculari Pinar Batman ve Ali Sahin Bilgiç, Ankara’da gerçeklestirilen Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Sampiyonasi’na damga vurdu. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalarda, temsilcilerimiz çesitli kategorilerde dereceler elde etti.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü Judo sporculari, Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Sampiyonasi’na adeta damga vurdu. Ankara’da gerçeklestirilen sampiyonada mindere çikan Pinar Batman, F1 70 kilogram bayanlarda birinci olarak Türkiye Sampiyonu oldu.

Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalarda Ali Sahin Bilgiç ise, M2 +100 kilogram erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Alinan sonuçlarin ardindan Büyüksehir Belediyesi’nde yayinlanan kutlama mesajinda, “Ankara’da gerçeklestirilen Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Sampiyonasi’nda, F1 70 kilogram bayanlarda Türkiye Sampiyonu olan sporcumuz Pinar Batman ve ayni organizasyonda M2 +100 kilogram erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi olan sporcumuz Ali Sahin Bilgiç’i tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz” denildi.

Kaynak: İHA