Kocasinan'in Özel Sporcusu, Milli Takimda

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Down Futsal Takimi Kalecisi Haci Ömer Arslantürk, elde ettigi basarilarla Milli Takim kadrosuna dahil edildi. Arslantürk’ü tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, özel çocuklarin basaramayacagi hiçbir seyin olmadigini vurguladi.



Egitimden sanata, spordan kültüre hayatin her alaninda engelli vatandaslara destek olduklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Öncelikle basta Arslantürk olmak üzere bütün oyunculari yürekten kutluyor, Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takim ve Antrenörümüz Ugur Ari’yi da tebrik ediyorum. Kocasinan Spor Kulübü’nde özel çocuklarimizin sahip olduklari yetenekleri ortaya çikarma konusunda da onlara önderlik ediyoruz. Hizmetlerimizle özel çocuklarimiz, büyük bir basari hikayesi yaziyor. Özel çocuklarin basaramayacagi hiçbir sey yok. Onlarin hayatini kolaylastirmak için desteklerimizi artirarak devam ettirecegiz. Kocasinan Belediyesi olarak elimizden geldigince sporun farkli branslarinda destekler veriyoruz. Bireysel spor, futbol ve diger alanlarda destekler devam ediyor. Engelli kardeslerimizin, hayatlarini renklendirmek ve spora yönlendirebilme noktasinda katkilarimiz devam ediyor. Sadece bu alanda degil, birçok alanda engelli kardeslerimizin her zaman yanlarindayiz” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Kocasinan sporcu olmak isteyenlerin Barbaros Spor Kulübü binasina basvurmalari veya Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takim ve Kocasinan Spor Kulübü Antrenörü Ugur Ari’dan 0(352) 337 69 41 ve Kocasinan Belediyesi Spor Isleri Antrenörü Sedat Bulut’dan 0(352) 222 70 00 / 2574 numarali telefonlardan da detayli bilgi alinabilecegi ögrenildi.

Kaynak: İHA