Bundesliga'nin Sampiyonu Tivibu'da Belli Oluyor

Almanya’nin dev iki takimi Borussia Dortmund ve Bayern Münih’in son haftaya kalan sampiyonluk yarisindaki son maçlari Tivibu Spor’dan naklen yayinlanacak.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa’nin en büyük liglerinden Bundesliga’da sampiyonluk haftasini ekranlara tasiyor. Kupaya uzanacak olan takimin belirlenecegi Bundesliga’da 34. hafta maçlarinda Borussia Dortmund, orta sira takimlarindan Mainz 05’i konuk edecek. Bayern Münih ise zorlu Köln deplasmaninda sampiyonluk için sahaya çikacak. Son hafta maçlari yarin saat 16.30’da Tivibu Spor ekranlarindan canli yayinlanacak.

Son olarak 2010-2011 ve 2011-2012 sezonunda duble yasayan Borussia Dortmund, 11 yillik kupa hasretine son vermek üzere. Sezon içerisinde birçok kez el degistiren liderlik koltuguna son hafta Dortmund oturdu ve mutlu sona çok yaklasti. Ligin son haftasinda Mainz 05’i agirlayacak olan Dortmund’un, taraftarinin sampiyonluk sarkilarini söylemesi için galibiyete ulasmasi gerekiyor. Borussia Dortmund’un sampiyonluk için sahaya çikacagi sezonun son maçi yarin saat 16.30’da Tivibu Spor 1’den yayinlanacak.

Köln deplasmanina gidecek olan Bavyera ekibi Bayern Münih ise mart ayinda gelen Alman teknik direktörü Thomas Tuchel’den geri dönüs bekliyor. Köln’den üç puani almayi hedefleyen Münih temsilcisi, maçi kazanmasi durumunda Dortmund’un puan kaybetmesini bekleyecek. Bayern Münih’in Köln ile deplasmanda oynayacagi mücadele de yarin saat 16.30’da Tivibu Spor 2’den canli izlenebilecek.

Kaynak: İHA