Boluspor Baskani Savas Abak'in 'Yardim Etmiyor' Dedigi Tanju Özcan Konustu

Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, Boluspor Kulübü Baskani Savas Abak’in kendisine yönelik söyledigi açiklamalara iliskin, "Arzu ettigim kadar yardim edemedim. Savas Abak ne söylüyorsa haklidir" dedi.

Geçtigimiz gün Boluspor Kulübü Baskani Savas Abak, Boluspor’a gerekli desteklerin verilmedigini ve Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan’in verdigi sözleri tutmadigini dile getirdi. Belediye toplanti salonunda basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, Savas Abak’in hakli oldugunu ve verdikleri sözleri yerine getiremediklerini ifade etti.

Özcan, "Evet, ben Savas Bey’e daha çok yardim taahhüdünde bulundum ama ülkenin ve belediyenin içinde bulundugu ekonomik durumlardan dolayi arzu ettigim kadar yardim edemedim. Bu da dogru ama ben çok varlikli bir adam degilim. Benim 10 milyon liram olmus olsa, hiç tereddüt etmeden 5 milyon lirasini kosarak gider veririm" dedi.



"Savas’a karsi söyleyecegim sey yok"

"Savas Abak ne söylüyorsa haklidir" diyen Baskan Özcan, "Savas kardesimin de ne kadar sikintiya düstügünü biliyorum. O yüzden ben dogruya dogru ve egriye egri diyen bir adamim. Bütün kredimizi maalesef Abdullah Abat döneminde tüketmisiz. Abdullah Abat’i muhatap almiyorum söylenecek çok sey var da Savas’a karsi söyleyecegim sey yok arkadaslar. Ne söylüyorsa haklidir, bundan sonra da elimden geleni yapmaya çalisacagim. Ne kadar gelirse?" diye konustu.



"Söylediklerine karsi verecegim bir cevap yok"

Verdikleri sözler kadar yardim yapamadiklarinin altini çizen Özcan, "Söylediklerine karsi verecegim bir cevap yok. Bolu Belediyesi öncesinde de destek veriyordu. Benim zamanimda da artirarak destek verdi. Sartlari da zorlayarak yine o destekler veriliyor, hiç destek verilmiyor degil ama arzu ettigimiz çok daha fazla destek verebilmekti. Ama Türkiye’nin mevcut ekonomik kosullarinda bu mümkün olmadi. Geçen yil 4 hafta takimi kümede tutmak için Türkiye’deki kisisel kredimizi doldurmusuz, ondan dolayi ekstra bir sey yapamadik. Dogru söylüyor mu söylüyor ama hiç yardim yapilmiyor degil, yapiliyor. Verdigimiz sözler kadar yardim yapamadik. Hakkini helal etsin. Bundan sonra da elimizden geldigi kadar yapmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA