Türkiye Judo Sampiyonu Türkeli'den

Ankara’da düzenlenen 2023 Veteranlar Türkiye Judo Sampiyonasi’nda Türkeli Belediyesi Esnafspor Kulübü sporculari, basarilarla döndü. Sampiyonada Türkeli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Deniz Çolak, Türkiye sampiyonu oldu.

Türkiye Judo Federasyonu’nun müsabaka faaliyet programinda yer alan Spor Toto 2023 Veteranlar Türkiye Judo Sampiyonasi, Ankara’da Türkiye Judo Federasyonu hizmet binasinda bulunan spor salonunda yapildi.

Türkeli Belediyesi Esnafspor Kulübü sporcusu Türkeli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Deniz Çolak, M4-81kg ve M2-40 takim müsabakalarinda iki altin madalya kazandi. Deniz Çolak, Avrupa Balkan ve Dünya sampiyonalarinda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandi.

Ilçe Müdürü Deniz Çolak yaptigi açiklamada, “Türkeli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü olarak Türkeli’nin sesini Türkiye’de duyurmak için Türkeli Belediyesi Esnafspor Kulübü adina mücadele gösterdim. Uzun bir süredir aktif bir sekilde yarisma için hazirliklarimi sürdürdüm. Iki kategoride de Türkiye birincisi oldugumdan dolayi mutlu ve gururluyum. Simdi Avrupa Balkan ve dünya sampiyonalari için hazirliklarimiz devam edecek” dedi.

Yarismada, Türkeli Belediyesi Esnafspor Kulübü sporculari Çagdas Canel ve Serdar Çolak da kendi alanlarinda Türkiye üçüncülügü elde ederek, önemli bir basariya imza attilar. Çagdas Canel, M2-73 kiloda Türkiye üçüncülügü, Serdar Çolak ise M4-90 kiloda Türkiye üçüncülügü kazanmis oldu.

Kaynak: İHA