Genç Bilekler, Erzurum'da Yarisiyor

Liseler Arasi Gençler Bilek Güresi Sampiyonasi Erzurum’da basladi. Müsabakalar heyecanli ve bir o kadar çekismeli geçiyor.

25-26 Mayis tarihleri arasinda Erzurum’da düzenlenecek olan Türkiye Liseler Arasi Bilek Güres Sampiyonasi’nda heyecan basladi.

Milli Egitim Bakanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi ile Türkiye Vücut Gelistirme Fitness ve Bilek Güresi Federasyonu tarafindan organize edilen, toplam 41 ilden 101 erkek ve 94 bayan sporcunun katildigi sampiyona Erzurum Spor Salonu’nda gerçeklestiriliyor.

Bilek Güresi Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Liseler Arasi Gençler Bilek Güresi Sampiyonasi’nin Bashakemi Mustafa Tavuskarli, Erzurum’da düzenlenen sampiyonaya gençlerin ve okullarin yogun ilgi gösterdigini belirterek, "Ülkemizde bilek güresinin gelismesi ve toplumda daha fazla yayginlasmasi için bu tarz turnuvalar çok önemli. Turnuvalarda gelecek için sporcular çikiyor. Bizler de gençlerimize hem bu sporu sevdirmek hem de yeni sampiyonlar yetistirmek için çaba harciyoruz. Erzurum’da olmaktan ve turnuvanin burada düzenlenmesinden oldukça memnunuz. Gençlerimizi hem vücut gelistirme hem de bilek güresi sporuna davet ediyoruz" dedi.

Zaman zaman heyecanin doruk noktaya çiktigi Liseler Arasi Gençler Bilek Güresi Sampiyonasi’nda sporcularla birlikte seyirci ve antrenörlerinde heyecanlari gözden kaçmadi. Turnuvanin bitiminde sampiyon sporculara ve takimlara ödülleri verilecek.

Kaynak: İHA