Eski Adalet Bakani Gül Gençlere Tas Çikartti

TBMM 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde yeniden milletvekili seçilen eski Adalet Bakani Abdulhamit Gül, gençlerle yaptigi basketbol maçinda 6 sayi atarak gençlere tas çikartti. Milletvekili Gül, performansiyla begeni topladi.

14 Mayis’ta yapilan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde yeniden milletvekili seçilen eski Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Gaziantep’te 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde düzenlenen Gençlik Haftasi ödül töreninde gençlere maç teklifinde bulundu. Gençlerin teklifi kabul etmesi üzerine Ibrahimli Spor Salonu’nda organize edilen basketbol müsabakasina katilan Milletvekili Abdulhamit Gül, 3’er takimli oynanan ve 10 dakika süren müsabakada 6 sayi atti. Seçimde basarili bir süreç geçiren Milletvekili Gül, basket sahasinda performansiyla da gençlere tas çikartti. 5’er dakikalik iki periyot halinde oynanan ve "14-14" skorla berabere biten maçi izleyen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Milletvekili Gül’ün attigi sayilarda ise sevinç yasadi.

Siyasetin çok yogun oldugu süreçte de gençlere verdigi sözü yerine getiren Milletvekili Gül, "Gençlerin masallahi var, çok iyilerdi. Zorlu bir maç oldu ama keyifli bir maç oldu. Bu hafta Gençlik Haftasi. Sehitkamil Belediyemizde çok degerli çalismalari yerinde gördük. Spor hocalarimiz var, gençlerimiz var. Gençlerimiz her bransta çok basarili. Basketbol, futbol, voleybol konusunda çok destekleri oldu. Belediyemizin, Gençlik ve Spor Müdürlügümüzün, okullarimizin destegiyle biz bu coskuyu yasadik. Gençlerimize güveniyoruz, bugün de gençlerimizle beraber bir spor aktivitesi yaptik. Çok keyifli oldu. Onlara ne yapsak az. Sag olsun belediyemiz her türlü imkanlariyla gençlerimizin yaninda, onlar da bunun hakkini veriyor. Gençler hayal kursun, biz onlari gerçeklestirelim. Yeni Türkiye yüzyilini beraber kuracagiz, Türkiye’yi daha güzel yerlere hep beraber getirecegiz” dedi.

Milletvekili Gül, gençlerle ve bulusmayi organize eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile birlikte günün anisina fotograf çektirirken, gençler ise Milletvekili Gül ile ayni takimda oynama ve rakip olma heyecani yasadiklarini ifade etti.

Kaynak: İHA