Diyarbakirli Ögrenciler Futsal Da Yari Finalde

Diyarbakir Sehit Ögretmen Elif Livan Ortaokulu Yildiz Kizlar Futsal Takimi, Bitlis’te yapilan Türkiye Yildiz Kizlar Futsal Grup müsabakalarindaki tüm rakiplerini yenerek Türkiye yari final grup maçlarini oynamaya hak kazandi.

A Grupta yer alan ve 4 il takimlarindan olusan Türkiye Yildiz Kizlar Futsal Sampiyonasi’nda Diyarbakir’i temsil eden Diyarbakir sehit ögretmen Elif livan Ortaokulu ve Sirnak, Erzincan, Gaziantep illeri katilim sagladi.

Diyarbakir Sehit Ögretmen Elif Livan Ortaokulu Yildiz Kizlar Futsal Takimi 24-27 Mayis tarihleri arasinda devam eden yildiz kizlar takimi ilk karsilasmasini rakibi Sirnak Ulak Ortaokulunu karsi oynadi. Karsilasmayi 9 - 1 net bir skorla kazanan Diyarbakir Sehit Ögretmen Elif Livan Ortaokulu adini bir üst turu Yari finalle çikmayi basardi. Bugün ikinci maçina çikacak olan Diyarbakir ekibi Erzincan Vali Metin Ilyas Aksay Ortaokulu ile oynayacak.

Grubunu ilk ikide tamamlayan takimlar, çapraz eslesme ile 27 Mayis günü final müsabakalari oynayacaktir . Birinci olan takimlar Tekirdag’da yapilacak olan Türkiye sampiyonasi 1.Ligi müsabakalarina katilmaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA