19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayrami, Futbol Turnuvasi Sampiyonu Belli Oldu

Osmaniye’de depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldirmak için ögrencilere ve ögretmenlere yönelik 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde futbol turnuvasi düzenlendi.

Samet Aybaba Spor lisesi tarafindan düzenlenen turnuvaya 20 takim katildi, turnuva çekismeli maçlara sahne oldu. Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlâklisini severim.”sözünün sloganlastirildigi ve fair play’in ön plana çikarildigi turnuvaya katilan ögretmenler ve ögrenciler spor yapmanin yani sira doyasiya eglendi.

Bir hafta süren müsabakalar sonucunda, Sosyal Bilimler Lisesi- Samet Aybaba Spor Lisesi final maçinda karsi karsiya geldi. Müsabaka öncesi yapilan seremoni sampiyonlar ligi finalini aratmayan anlara sahne oldu. Maçi Samet Aybaba Spor Lisesi 3-2 kazanarak sampiyonlugu elde etti. Sosyal Bilimler Lisesi turnuvayi ikinci olarak tamamlarken, Hasan Aybaba Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren takimlarin ödüllerini, Il Milli Egitim Müdür yardimcisi Erbay Tan, tarafindan verildi.

Kaynak: İHA