Sampiyonlar Ödüllendirildi

Türkiye Atletizm Sampiyonalarinda Bursa ve Eskisehir’de 2. 3. ve 4. olan yine Türkiye sampiyonasi elemelerinde Erzincan’da bölge 1’ncisi hemen ardindan Samsun’da yapilan yarislarda yine 1. olarak büyük basarilara imza atan Askale Belediye Spor Atletizm takimi sporculari, Belediye Baskani Dr. Ahmet Yaptirmis tarafindan çesitli hediyeler ve primle ödüllendirdi.

Belediye binasinda gerçeklesen ödül töreninde Askale Belediye Baskani Dr. Ahmet Yaptirmis, Kulüp Baskani Sinan Boyaci, Atletizm Takimi Antrenörü Elif Eyüp ve sporcular yer aldi.

Antrenör Elif Eyüp takima yapilan jestten dolayi Belediye Baskani Dr. Ahmet Yaptirmis ve Kulüp Baskani Sinan Boyaci’ya tesekkür ederek, “Yine bu basarida her zaman yanimizda olarak bizleri destekleyen Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar, ilçe Kaymakami Murat Karaloglu, Milli Egitim Müdürü Abdurrahman Gazioglu basta olmak üzere herkese sonsuz tesekkürler. Baskanlarimizin bizlere güzel sürpriz yaparak onure etmeleri hakikaten gurur vericiydi. Önümüzdeki Türkiye sampiyonasi Konya’da gerçeklestirilecek, bu moral ile ve tabiî ki de daha çok çalisarak ilçemize 1.likler ile gelecegiz insallah” dedi.

Belediye Baskani Dr Ahmet Yaptirmis ise "Atletizm Takimi olarak yapilan müsabakalarda ilçemizi temsil eden ve basarilari ile bizleri sevindiren, Kulüp Baskani, Antrenör ve sporcularimizi tebrik ediyorum. Konya’da yapilacak olan Türkiye Atletizm Sampiyonasinda yine kendilerinden basari bekliyoruz. Ayrica Türkiye Atletizm Federasyonu Baskani Askale’li hemsehrilerimiz Fatih Çintimar ve Kaymakamimiz Murat Karaloglu’da desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kulüp Baskani Sinan Boyaci da “Yeni kurdugumuz Atletizm Takimimiz kisa sürede bir çok basariya imza atti, tabi ki bu basarilar asla tesadüf degildir, Antrenörümüz Elif hanimin bunda çok büyük payi vardir. Kendisine tesekkür ediyorum, bir tesekkürde bizleri temsil eden ilçemizin adini duyuran sporcularimiza tabiî ki de ve onlardan daha büyük basarilar bekliyoruz. Takimimiza destek olan basta Belediye Baskanimiz sayin Dr Ahmet Yaptirmis olmak üzere herkese sonsuz tesekkürler ediyorum. Durmak yok çalisarak daha büyük basarilar devam diyoruz” dedi.

Kaynak: İHA