Michy Batshuayi Açiklamasi 'Fenerbahçe 2 Kupayi Da Hak Ediyor'

Türkiye Kupasi’nda final bileti alan Fenerbahçe’nin Belçikali forveti Michy Batshuayi, “Sonuna kadar inanmaya ve mücadele etmeye devam edecegiz. Fenerbahçe 2 kupayi da aslinda hak ediyor” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Finali’nde Fenerbahçe, 0-0 biten ilk karsilasmanin rövansinda Sivasspor’u sahasinda 3-0 maglup ederek finale yükseldi. Mücadeleyi 1 gol, 1 asistle tamamlayan Michy Batshuayi, maçin ardindan basin mensuplarina yaptigi açiklamada, güçlü bir baslangiç yapamadiklarina deginerek, “Istenen girisi yapamadik ama bana göre iyi bir sekilde geri döndügümüzü düsüyorum. Taraftarimizin da destegiyle adimizi finale yazdirdik. Bol golle kalitemizi gösterdik. Fenerbahçe’nin güçlü yanlarini, baskin yanlarini göstermemiz gerekiyor. Bugün de teknik ve taktik anlamda bu yanlari göstermis olduk” diye konustu.



“Sonuna kadar inanmaya ve mücadele etmeye devam edecegiz”

Takima her zaman yardimci olmaya çalisan bir futbolcu oldugunu vurgulayan Batshuayi, “Asist yaptiktan sonra kendimi çok daha iyi ve mutlu hissettim. Bizim amacimiz her zaman takima yardimci olabilmek. Fenerbahçe ve takim çok daha önemlisi. Hayal kirikligi yasadigimizi söyleyebilirim. Daha önceki maçlarda çok hata yaptik, kaybetmememiz gereken maçlar kaybettik. Ligin geri kalan maçlarini görecegiz. Biz sonuna kadar inanmaya ve mücadele etmeye devam edecegiz. Biz kendi tarafimizda kendi isimizi yapacagiz. Fenerbahçe 2 kupayi da aslinda hak ediyor. Futbol bu. Bazen iyi oynadiginiz, bazen kötü oynadiginiz dönemler oluyor. Bizler de insaniz. Tabii ki hayal kirikligi yasiyoruz. O hatalari yapmasaydik baska seyler konusuyor olabilirdik. Gelecekler maçlarda neler olacak görecegiz” ifadelerini kullandi.

“Takimima yardim edemedigim için üzgünüm”

Sakatlik yasamamis olsaydi takimin durumunun farkli olup olmayacagi ile ilgili gelen bir soruya ise golcü oyuncu, “Bununla ilgili yorum yapamam. Benimle alakali da bir sey degil. Tüm arkadaslarim emek gösteriyor. Tabi kii de üzgünüm ama ben maksimum sekilde çalisarak sahaya dönmek için elimden geleni yaptim. O maçlarda takimima yardim edemedigim için üzgünüm” yanitini verdi.

Kaynak: İHA