Boluspor Baskani Savas Abak'tan, Tanju Özcan'a Açiklamasi 'Bizi Atese Attin 'Yansinlar' Dedin'

Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan’in yardim sözü verdigini ancak bu sözleri yerine getirmedigini ifade eden Boluspor Baskani Savas Abak, "Artik bir seyler yapacaksak adam akilli bir seyler yapmaniz gerekiyor. Bizi atese attin. Yalniz biraktin. Sikinti yok. Gemi limanda biz su ana kadar yaptigimiz isi yari yolda birakmadik. Atese attin ’Yansinlar’ dedin" dedi.

Boluspor Baskani Savas Abak, kulüp tesislerinde basin mensuplariyla bir araya geldi. Baskan Abak, toplantida kulübün mali tablosunu açikladi.

Abak, 2022-2023 sezonunda, kendi cebinden sadece 50 milyon TL para verdigini dile getirdi. Yöneticilerle birlikte her borcu sorunsuz bir sekilde ödediklerini ifade eden Baskan Abak, baskan olmadan önce Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan’in kongrede yardim sözü verdigini hatirlatti.

"En basta sözüne sadik olmasi gerekir"

Yöneticiler olarak sezon boyunca her bedeli sorunsuz ödediklerini aktaran Savas Abak, "Bir insan belediye baskanindan ne ister kendi sehri için. Önce güvenilir olmasini ister. Sonra çaliskan olmasini ister. Ben yüksek insaat mühendisiyim. Vatandasa hizmet götürmesini ister. Bolu halkinin huzur, saglik ve esenlik için gereken önlemleri almasi gerekir. En basta sözüne sadik olmasi gerekir. Biz bedel ödeyelim hiç sikinti yok. Ben her sene cebimden 5-10 milyon vereyim. Hiç sikinti yok. Yönetici arkadaslar da 300 veya 500 versin. Tekrar söylüyorum. Biz o kadar Ankara’daki, Istanbul’daki gibi büyük is adami degiliz. Buradaki baskanlar her sene cebinden 50 milyon veremez" seklinde konustu.



"Bizi atese attin, yalniz biraktin"

Boluspor Baskani Savas Abak, sözlerini söyle sürdürdü:

"Ben buradan Sayin Tanju Özcan’a söylüyorum, oyun oynayacak yasi geçtim. Artik bir seyler yapacaksak adam akilli bir seyler yapmaniz gerekiyor. Bizi atese attin. Yalniz biraktin. Sikinti yok. Gemi limanda biz su ana kadar yaptigimiz isi yari yolda birakmadik. Mahcup da olmayiz. Az öncede dedigim gibi emanetçiyiz. Atese attin ’Yansinlar’ dedin. Hiçbir belediye baskani, spor kulübüne yardim etmek zorunda degil. Boluspor’un baskani benim. ’Bak kardesim basinin çarene’ ama orda kongrede yüzlerce kisinin önünde söz verdi. Gidiyorum boynum kildan ince, eyvallah. Bana sözün var. Futbol sube ne diyecek futbolculara, boynum kildan ince mi diyecek? Hadi biz Boluspor’u o pozisyona sokmayiz ama sunu da bilin bu kulübe bir kurus yardim etmedi."

Kaynak: İHA