Bandirmaspor'da Yeni Yönetimin Görevleri Belli Oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandirmaspor’un yeni Basin Sözcüsü Erol Rüzgar ilk basin toplantisini düzenleyerek Bandirmaspor’daki gelismeleri ve yeni yönetim kadrosunun görevlerini açikladi.

8 Mayis’ta düzenlenen Bandirmaspor Olagan Genel Kurulu ile birlikte göreve baslayan Yönetim kurulu Üyeleri Erol Rüzgar, Ugur Maral ve Cihan Yilmaz düzenledikleri basin toplantisi ile Bandirmaspor’daki gelismeleri aktardi.

"Güçlü takim, güçlü yönetim, güçlü Bandirmaspor” mottosuyla 2023-2024 sezonuna hazirlandiklarina basladiklarini söyleyen Erol Rüzgar, kadin ve çocuk taraftarlarin çogalmasindan memnun olduklarini ve bu konuda çalismalarinin sürecegini belirtti.

Yeni Bandirmaspor Yönetim Kurulu’nun görev bölümünü ilk toplantida belirlediklerini kaydeden Rüzgar, 2023-24 dönemi yönetim kurulu görev dagilimi su sekilde açikladi:

"Onur Göçmez Yönetim Kurulu Baskani ve Disiplin Kurulu Baskani, Gürel Soylu Baskanvekili, Mali Isler ve Satin Alma Sorumlusu, Vakif Yönetimi, Ismail Aydin TFF ve Kulüpler Birligi Temsilcisi, Cihan Yilmaz Futbol Sube Sorumlusu-Disiplin Kurulu Üyesi, Mehmet Özbay Insaat Yatirimlari ve Belediye Iliskileri, Soner Koçoglu Sivil Toplum Kuruluslari Yerel Yönetim ve Kamu Temsilcisi, Erol Rüzgar Basin Sözcüsü, Otopark ve Magaza Isletmeleri Sorumlusu, Protokol Sorumlusu, Oguz Kir 17 Eylül Stadyumu, Reklam Panaolari Sorumlusu, Mülkü Inci Sanayi Tesisleri ve Personel Sorumlusu-Disiplin Kurulu Üyesi, Özkan Kiliç Basketbol Sube Sorumlusu-Disiplin Kurulu Üyesi, Ugur Maral Taraftar Iletisim Sorumlusu, Ceyhun Cihat Yildirim Edincik Tesisleri Sorumlusu ve Altyapi Sorumlusu."

"Bordo Kutu satis noktamizin kullanim alanini büyütmeyi planliyoruz"

Bandirmaspor’da yapilan güncel çalismalara da deginen Basin Sözcüsü Rüzgar, “Bordo Kutu satis noktamizin kullanim alanini büyütmeyi planliyoruz. Ayrica Bandirma’da 2’nci bir subesini açmayi planladik. Internet satislarimizdan da gayet memnunuz. Otoparkla ilgili sorunlarin önlenmesi adina modernizasyona basliyoruz. Yeni spor yasasi uyarinca da kulübümüz, Gençlik Spor Bakanligi nezdinde tesisini yaptiran ilk futbol kulüplerinden bir tanesidir. Umbro firmasiyla 1,3 milyon lira degerinde sezon anlasmasi yapmis bulunuyoruz. Çubuklu formamiz haricinde bir renkli bir siyah formamizin da lansmanini en yakin zamanda yapacagiz. Sahamizin içindeki led reklamlarimiz gündüz maçlarinda çok verimli olmuyordu. Bu ledler yerine sade reklam panolari koymak yoluyla stadimizin etrafindaki reklam görsellerini satmaya basladik. Bunlarin birim fiyatini 60 bin lira olarak veriyoruz” diye konustu.



Yilmaz: "Daha iyi ve daha güçlü bir takim olmak için yola çiktik"

Yeni sezonda Bandirmaspor’un daha güçlü bir takim olmasini hedeflediklerini kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Yilmaz, “Senenin basinda aldigimiz teknik direktör kararini, sezon sonuna kadar götürmemiz gerekiyordu. Iç ve dis etkenler nedeni ile seneyi 4 teknik direktör degistirerek kapattik. Bu sezonun genelini degerlendirdigimizde istediklerimizden farkli gelisen durumlar yasandi. Hakem kararlarini da göz önüne alirsak 5 puanla play-off’a girememis bir Bandirmaspor ile karsi karsiya kaldik. Hiçbir zaman sampiyonluk parolasiyla yola çikmadik. Daha iyi ve daha güçlü bir takim olmak için yola çiktik” diye konustu.



"2 tane yabanci santrfor alacagiz"

Yeni yönetimin 15 gün önce seçildigine dikkat çeken Kurul Üyesi Yilmaz, “Takima ve kongreye etki edebilecek 14 futbolcu ile devam etmeyi düsünüyoruz. Bu yüzden iç transfer görüsmelerini gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Levent Ayçiçek ve Remi Mulumba ile 2 yillik sözlesmeyi uzattik. Kadroda düsünmedigimiz Atabey Çiçek, Caner Hüseyin Bag, Mustafa Sayman, Okan Alkan ve Fatih Karaduç ile yollarimizi ayirdik. Geçen senelere göre daha fazla transferler yaparak degil de ihtiyacimiz olan bölgelere göre seçim yapiyoruz. Bu perspektifte yaptigimiz çalismalar takimin yüzde 65’ini korumak için. Yabanci transferler de almayi düsünüyoruz. Özellikle santrfor mevkiinde 2 tane yabanci santrfor alacagiz. Kiralik süresi biten Sedat Sahintürk ve Emre Kaplan var. Emre Kaplan ile görüsmemizi sagladik ve dönüs bekliyoruz. Onun haricinde Berkan Mahmut Keskin ile de görüsme sagladik ve Mahmut’un kadroda olmasini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA