Kayserispor'dan Ömer Erdogan'a Yanit

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan’in Kayserispor eski baskani Berna Gözbasi ile ilgili yaptigi açiklamaya Kayserispor basin sözcüsü Samet Koç’tan yanit geldi. Samet Koç, "Kayserispor camiasi Allah’in sevgili kullaridir. Bu yüzden bize Çagdas hocayi nasip ettigi için sonsuz sükürler olsun" dedi.

Sezon basinda ismi Kayserispor ile anilan sonrasinda sözlesme yapilmayan Ömer Erdogan’in hafta sonu oynanan lig maçi sonrasi yaptigi açiklamalara Kayserispor’dan cevap geldi. Teknik direktör Ömer Erdogan’in Kayserispor’un transfer yasaginin kendisinden saklandigini ve bu durumun güvensizlik olusturdugu yönündeki açiklamalarina Kayserispor basin sözcüsü Samet Koç cevap verdi. Sosyal paylasim platformu üzerindeki hesabindan açiklama yapan Samet Koç, Ömer Erdogan’in gerçekleri söylemedigine dikkat çekti.

Kayserispor Basin Sözcüsü Samet Koç, Ömer Erdogan’in daha olgun ve dogrulari söyleyebilecek bir durus sergilemesini isterken, "Sevgili Ömer Hocam, siz Italya’dan döndügünüz gece Etiler’de toplantiya Berna Baskanim ile birlikte katildim. Açiklamalarinizi üzüntüyle dinledim, polemikten uzak durmak adina detay vermiyorum ancak sizden daha olgun ve dogrulari söyleyebilecek bir durus sergilemenizi beklerdim. Her iste bir hayir vardir, Kayserispor camiasi Allah’in sevgili kullaridir. Bu yüzden bize Çagdas hocayi nasip ettigi için sonsuz sükürler olsun" cümleleri kurdu.

Kaynak: İHA