Yalova Sehir Oyunlari Kent Kupasi Basladi

Yalova Belediyesi, Yalova Il Özel Idaresi, Yalova Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafindan organize edilen toplam 13 bransta gerçeklesecek olan Yalova Sehir Oyunlari Kent Kupasina yaklasik 700’e yakin sporcu katilimiyla basladi.

Düzenlenecek olan Yalova Sehir Oyunlari Kent Kupasi futbol organizasyonuna sadece kurumlar katilirken, Bocce, Wushu, Okçuluk, Basketbol, Bisiklet, Masa ve Kort Tenisi, Satranç, E-Spor, Kosu, Voleybol ve Dart gibi branslara ise tüm vatandaslar katilabilecek.

Yalova Sehir Oyunlari Kent Kupasi’nin baslama vurusu futbol organizasyonuyla basladi.

Oyunlarin baslama vurusunu Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk yapti. Tüm sporculara basarilar dileyen Baskan Tutuk; “Bu yil 2.cisi düzenlenen Yalova Sehir Oyunlari Kent Kupasina 700’e yakin sporcu katilacak. Geçtigimiz yil yapilan turnuvamiz çok basarili bir sekilde geçmisti. O gün turnuva sonunda yapmis oldugum açiklamamda turnuvanin daha çok bransta ve daha çok sporcu katilimiyla olacagini söylemistim. Bu yil 2 brans daha eklenerek toplam 13 bransta sporcularimiz mücadele edecek. Tüm branslarda mücadele edecek olan sporcu kardeslerimize centilmence bir turnuva geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Kaynak: İHA