Trezeguet Açiklamasi 'Samet Akaydin'in Hareketini Iyi Ki Görmemisim'

Trabzonspor’un Misirli oyuncusu Trezeguet, goller attigi için çok mutlu oldugunu belirterek, sezon sonuna kadar burada oldugunu gelecek sezonla ilgili olarak ise bilgisinin bulunmadigini söyledi. Misirli oyuncu, Fenerbahçeli Samet Akaydin’in hareketini ise "iyiki görmemisim" olarak yorumladi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda sahasinda Fatih Karagümrük’ü 4-1 maglup eden Trabzonspor’un yildiz oyuncusu Trezeguet, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. 3 puan aldiklari için mutlu olduklarini belirterek, "Ilk olarak sükür olsun ki 3 puan aldik. Goller attigim içinde çok mutluyum. Umurim bu sekilde gelecek maça hazir oluruz "dedi.

Transferiyle ilgili olarak ise Trezeguet, "Trabzonspor’un oyuncusuyum ve burda da devam ediyorum. Sadece Trabzonspor için sahaya çikiyorum ve bütün odagimi Trabzonspor için veriyorum. Gelecek ile ilgili herhangi bir sey bilmiyorum. Burada da mutluyum. Sezon sonuna kadar buradayim ve gelecek ile ilgili bir bilgim yok.

Fenerbahçe maçinda secdeye giderken Fenerbahçeli oyuncu Samet Akaydin’in hareketiyle ilgili olarak ise Trezeguet, "Yasananlardan dolayi çok üzgünüm. Yasandigi sirada ben olayi görmedim. Aslinda sansliyim. Görmemis olmam iyi bir sey. Videoyu gördügümde kötü hissettim. Ama çok fazla bir sey söylemek istemiyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA