Torku Seker Sporlu Kiz Bisiklet Takimi Sampiyon Oldu

Balikesir Sindirgi ilçesinde yapilan Türkiye Kupasi 2. Etap Puanli yol yarislarinda Torku Seker Spor bisiklet takimi bayanlarda sampiyon olurken, erkekler kategorisinde 2’inciligi elde etti.

Balikesir’in dogal sehir ünvanli Sindirgi ilçesinde Türkiye’nin en genis katilimli bisiklet yarismalari 21-22 Mayis 2023 tarihlerinde gerçeklestirildi.

Torku Seker Sporlu kiz ve erkek bisikletçiler, ferdi klasmanda 2 ikincilik, bir üçüncülük elde ederek, turnuvaya katildigi iki kategoride de takim halinde kürsüye çikmayi basardi. Türkiye Bisiklet Federasyonu, Balikesir Gençlik Spor Il Müdürlügü, Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Sindirgi Belediyesi tarafindan düzenlenen, 19 Mayis Atatürk’ü anma ve gençlik spor bayrami Türkiye Kupasi 2. Etap Puanli Yol Yarislarina U-17, U-15, U-12 kategorilerinde kiz ve erkek toplam 314 sporcu katildi.

U17 Yildiz Erkekler Kriteryum yol yarisinda Kocaeli Öncü Gençlik Spordan Arda Uzel 1. , Torku Seker Spordan Mehmet Mayda 2.oldu. Torku Seker Spor kulübü, ayni kategoride Furkan Duran ve Furkan Kilinç’in da puanlariyla U17 Erkeklerde takim halinde 2.’lik kürsüsüne çikti. U17 Takim birinciligini Taskent Gençlik ve Spor Kulübü, 3.’lügü ise Selçuklu Belediye spor elde etti. Dereceye giren 3 Konya takimina kupalarini Sindirgi Kaymakami Zafer Oktay verdi.

U17 bayanlarda sampiyon Torku Seker

U 17 Bayan Kriteryum yol yarisinda Pamukkale Su Sporlari Kulübünden Hatice Buse Ertekin 1. olurken, Torku Seker Spordan Emine Adanali 2.oldu. Torku Seker Spor, Defne Kadioglu ve Rabia Simsir’in de puanlariyla U17 Bayanlar Kategorisinde Takim Sampiyonlugunu kazandi. Birinci olan Torku Seker Spor’a, 2.Giresun Spor Lisesi ve 3.Giresun Gençlik Spor Kulübüne kupalarini, Sindirgi Belediye spor Kulüp Baskani Tufan Gürlek takdim etti.

Kaynak: İHA