Karaman Aticilik Takimi Altin Madalya Kazandi

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Aticilik Takimi sporcularindan Ahmet Balkanci, İçel’de düzenlenen Trap 2. Bölgesel Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Kupasi yarismalarinda altin madalyanin sahibi oldu.

Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu 2023 yili faaliyet takviminde yer alan ve İçel’in ev sahipliginde düzenlenen Trap 2. Bölgesel Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Kupasi yarismalarinda yildizlar, gençler, büyükler ve veteranlar kategorisinde boy gösteren Karaman ekibi, büyük erkekler kategorisinde Ahmet Balkanci ile altin madalyanin sahibi oldu. Erdemli Atis Poligonu’nda 3 gün süren yarismalarda Karaman ekibinin elde ettigi diger dereceler ise yildizlarda Memet Emin Toker dördüncü, Salim Efe Seyhan besinci, Abülsamet Bagci altinci, gençlerde Abdurrahman Ünsay altinci, büyüklerde Durmus Ali Kaymaz onyedinci, veteranlarda Halil Özgün ise dördüncü oldu.

İçel’de düzenlenen yarismalarda elde edilen derecelerden dolayi mutlu olduklarini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, dereceye giren sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Kaynak: İHA