Kahverengi Aslan Spor Kulübü Sporculari Dünya Kupasi'na Damga Vurdu

Istanbul’da düzenlenen 8. Uluslararasi Kick Boks Dünya Kupasi’nda Kahverengi Aslan Spor Kulübü sporculari uluslararasi alanda birçok basariya ulasti.

Kahverengi Dernegi’nin Güneydogu ve Dogu Anadolu bölgesinde gençlere milli ve manevi degerleri asilamak ve spor branslarina yöneltmek amaciyla baslattigi proje meyvesini veriyor. 8. Uluslararasi Kick Boks Dünya Kupasi Istanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçeklesti. Kahverengi Aslan Spor Kulübü Baskani Esat Karakule, Yardimcisi Cahit Ekinci ve Antrenör Van Kick Boks il Temsilcisi Baris Aydin yönetimindeki sporcular, turnuvada basarida basariya imza atti.

Sporculardan; Bedirhan Ersayar, 51 kilogram Büyük Erkekler full contack 1.’si olarak altin madalya aldi. 75 kilogram low kick 1’si Soner Dilmaç altin madalyaya uzanirken, Ibrahim Sevinç Büyükler 54 kilogram low kick 2.’si olarak gümüs madalya kazandi. 54 kilogram Büyükler full contack 3.’sü olan Masuk Burgu ile Minikler point fight 3.’sü olan Elif Nuran Yilmaz bronz madalya elde etti.

Derece elde eden sporcular turnuva sonucunda Portekiz’de yapilacak olan Dünya Sampiyonasi’nda Türkiye’yi kendi kilolarinda temsil etme hakki kazandilar. Ibrahim Sevinç ise Mardin’de yapilacak Türkiye Sampiyonasi’nda ikinci olmasi durumda Portekiz’de 54 kilogramda mücadele edecek.

Kaynak: İHA