Arif Bosluk Açiklamasi 'Trabzonspor'u En Iyi Yerlerde Temsil Etmek Istiyorum'

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Arif Bosluk, antrenmanlarda uyguladiklari çalismalari sahaya yansittiklarini ve hak ettikleri bir galibiyet aldiklarini söylerken, "Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda Trabzonspor, sahasinda Fatih Karagümrük’ü 4-1 maglup etti. Mücadelenin ardindan açiklamalarda bulunan bordo-mavililerin savunma oyuncusu Arif Bosluk, "Güzel maçti bence. Zaten iyi çalismistik. Taraftara da borçluyduk bu galibiyeti geçen maçtan sonra. Elimizden geleni yaptik. Antrenmanda uyguladiklarimizi sahaya yansitinca skoru aliyoruz. Keske hep böyle ilerleseydik, taraftari bu kadar üzmeseydik. Insallah bundan sonra galibiyetlerle sevindirmeye devam ederiz” diye konustu.

Bjelica geldikten sonra takimda daha fazla forma sansi bulmasini ve takimdaki gelecegini degerlendiren genç oyuncu, “Öncelikle Abdullah hocadan basladi.

Altyapidan geldim oynamaya basladim. Sonra Bjelica hocam geldi. Bana sans veriyor, güveniyor. Geçen sikintili performanstan sonra tekrar bana sans verdi. Elimden geldigince degerlendirmeye, takima katki vermeye çalisiyorum. Insallah bundan sonra daha iyi ilerleyerek Trabzonspor’u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA