Rizesporlu Taraftarlar Süper Lig Coskusu Yasiyor

Çaykur Rizespor ligin son haftasinda Altinordu ile golsüz berabere kalarak Spor Toto Süper Lig’e yükselmesinin ardindan Rizeli taraftarlar büyük cosku yasadi.

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasinda Çaykur Rizespor, sahasinda Altinordu ile golsüz berabere kaldi. Maçin bitimiyle birlikte Rize’de sokaklar ve caddeler bayram yerine döndü. Stattan ayrilan taraftar kent sokaklarinda arabalari ile mesaleler yakarak kutlamalar yapti. Rize Meydani’nda toplanan taraftarlar horon esliginde Süper Lig’e yeniden yükselmenin keyfini çikardi.



“Rizespor’un sampiyonlugunu kutluyoruz”

Karadeniz takimlarindan Çaykur Rizespor’un Süper Lig’e çikmasinin gurur verici oldugunu söyleyen taraftarlardan Fatih Çakmak, “Karadeniz takiminin Süper Lig’e çikmasi gurur verici. Ben bir Trabzonsporluyum. Trabzonluyum ama su anda buradayim ve Rizespor’un sampiyonlugunu kutluyoruz. Iyi ki buradayiz. Iyi ki Rizespor sampiyon oldu” ifadelerini kullandi.

“Ligde kalici olmak istiyoruz”

Süper Lig’de artik kalici olmak istediklerini belirten bir baska taraftar Batuhan Yildiz ise, “Biz normalde alisigiz. Rizespor bir sene düser, bir sene çikar. Önemli olan sehrinin takimina sahip çikmaktir. Yine Rizeliler meydanda takimina sahiptir. Insallah rehavete fazla kapilmadan 2-3 gün sonra gelecek sezonun planlarini yapip, ligde kalici olmak istiyoruz. Rizelinin istedigi budur” dedi.



“Bundan sonra asansör takim olmayiz”

Süper Lig’den inip çikmak istemediklerini ifade eden Hayri Sari da, “Duygularimi anlatamam, yasanir. Statta oynadik, simdi geldik burada oynuyoruz. Geceyi gündüzümüze kattik. Çok süper bir duygu. Her maçi dakikasi dakikasina takip eder, her maça gelirim. Insallah basarili olur diyorum. Bundan sonra asansör takim olmayiz” ifadelerini kullandi.

“Ben Rizespor için cezaevi yatmis adamim”

Süper Lig’e çiktiklari için mutluluk duyduklarini söyleyen Islam Korkmaz ise, “Mutluyuz, gururluyuz. Çocuklarimizla beraber kutlamaya geldik. Insallah Süper Lig’de kalici olur. Bir daha düsmez diyorum. Insallah tüm halkimizi tüm Rizelileri meydana bekliyoruz. Takimimiza basarilar diliyoruz. Ben Rizespor için cezaevi yatmis adamim” diye konustu.

Kaynak: İHA