Nuri Sahin'den 'Haji Wright' Çikisi

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Sahin, 81. dakikada oyundan çikarken bazi taraftarlar tarafindan isliklanan Haji Wright’a sahip çikti. Haji Wright’nin esinin dogum yaptigini ve ilk kez babalik duygusunu tattigini belirten Sahin, "Ben hayatim boyunca isliklamayi anlamis bir insan degilim. Sasirdim, sasirdim çünkü Haji’nin bize bugüne kadar verdikleri ve verecekleri ortada" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda FTA Antalyaspor, sahasinda Medipol Basaksehir ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Sahin,

sahaya kazanmak için çiktiklarini belirterek, “Bayagi pozisyona da girdik. Rahat olan bir Basaksehir’e kalitesi olan Basaksehir’e karsi oynadik. Sistemi olan, oyunu olan, iyi bir hocasi olan takima karsi oynadik. Çok pozisyona girdik atamadik. Ama en kötü buradan bir puan almayi hedeflemistik zaten. Bizim için üç puan çok çok iyi olurdu ama olmadi. Önümüzdeki Fenerbahçe maçina hazirlanip insallah orada isi bitirmek istiyoruz” dedi.



"Ben hayatim boyunca isliklamayi anlamis bir insan degilim"

81. dakikada oyundan alinirken bazi taraftarlar tarafindan isliklanan Haji Wright ile ilgili soruyu yanitlayan Sahin, “Ben hayatim boyunca isliklamayi anlamis bir insan degilim. Hem futbolculuk dönemimde hem de hocalik dönemim de her zaman bunun karsisinda durdum. Sasirdim, sasirdim çünkü Haji’nin bize bugüne kadar verdikleri ortada, verecekleri ortada. Esi dogum yapti onun için son 3-4 gün bayagi yogun geçti. Baba oldu, farkli duygular yasiyor. Biz bu seviyede ve böyle bir sey yasamis bir insana bunu yapmamiz gerektigini düsünüyorum. Sonradan alkislar da oldu ama futbol sadece futbol degil. Biz insaniz, hepimiz insaniz. Inanin bana, ben geregini zaten içeride yapiyorum. Elestirinde yapiyorum, neyi daha iyi yapmamiz gerektigini de konusuyorum ama bir insan hakkinda konusuyoruz. Baba olmus ilk defa. O tada varmis bir insanin hakkinda konusuyoruz. Kendi ülkesinde degil yurt disinda baba oldu. Esi hastanede belki yalnizdi. Bir sürü sey var. Çünkü Haji’nin hem futbolculugu hem de insanligi ve bizim için yaptiklari ortada. Çok rahat baska takimlara sezon basinda gidebilirdi ama bizi tercih etti. Vefa çok önemli, insanlik çok önemli” ifadelerini kullandi.

"Yarisin içerisinde en avantajli takim biziz"

Geçen hafta kaybettikleri puanin canlarini çok yaktigini belirten Sahin, alt siralardaki yarisi su sözlerle degerlendirdi: "Matematiksel olarak devam ediyor yaris. 7 puan fark var. Yarisin içerisinde en avantajli takim biziz. O yüzden çok karamsar bakmak istemiyorum, pozitif bakiyorum. Son maçlarda yenilmeyen bir takimim var. Iyi oynayan ve pozisyona giren bir takimim var. Ben takimima güveniyorum. Büyük bir sikinti yasayacagimizi düsünmüyorum, o özgüvene sahip bir takimiz. Fenerbahçe’ye gidip elimizden gelenin en iyisini yapacagiz."

Kaynak: İHA