Daniele Russo Açiklamasi 'Çok Iyi Bir Maç Oynadigimizi Söyleyebiliriz'

Adana Demirspor Yardimci Antrenörü Daniele Russo, Besiktas maçinin ardindan, "Çok iyi bir maç oynadigimizi söyleyebiliriz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda Adana Demirspor konuk ettigi Besiktas’a 4-1 maglup oldu. Vincenzo Montella’nin maçin 77. dakikasinda kirmizi kart görmesinden dolayi basin toplantisina Adana Demirspor Yardimci Antrenörü Daniele Russo katildi.

Russo yaptigi açiklamada, ”Ilk degerlendirmeye baktiginizda, biz maç biter bitmez soyunma odasina gittigimizde, futbolcularimizin hepsini tebrik ettik açikçasi. Gerçekten müthis performansla basladik maça. Sadece o degil, dördüncülügü de garantiledigimiz bir maç oldu. Bu tarihi bir sonuç hepimiz için. Hani kulübümüz için, çalisanlarimiz için, futbolcularimiz için. Yani verdigimiz o devamliligi, gösterdigimiz o devamlilikla beraber her zamanki gösterdigimiz ve büyük performanslari yansitiyor. Maçla alakaliysa sunu söylemem gerekiyor. Açikça ilk yari çok çok iyi basladik. Hatta 1-1 sonucu hak etmiyorduk açikçasi. Daha fazla gol atarak da bitirebilirdik ilk yariyi. Ikinci yarida da iyi bir sekilde basladik. Akabinde gol yedik. Ama dedigim gibi büyük futbolculara sahip bir takima karsi açikçasi kendimizi, kendi performansimizi degerlendirmeye baktigimizda çok iyi bir maç oynadigimizi söyleyebiliriz. Ilk yari özellikle bütün sahayi kapattik, daralttik ve dedigim gibi birkaç tane gol fazlasiyla bitirebilirdik. Üzüldügümüz tek nokta yenilmezligimizi bitirmemiz. Dördüncülügü garantilememiz de çok önemliydi” diye konustu.

Kaynak: İHA