Ayvalik Merkez Avcilar Kulübü'nde Görev Degisimi

Balikesir’in en eski ve köklü sivil toplum kuruluslarindan Ayvalik Merkez Avcilar Kulübü’nde yapilan seçimlerde kulüp baskanligina Ismail Yeniköylü seçildi.

Kulüp binasinda gerçeklesen genel kurul toplantisinda 15 seneyi askin bir süredir Kulüp Baskanligini sürdüren Ümit Taylan, görevini ilçenin sevilen simalarindan Ismail Yeniköylü’ye teslim etti.

Tek liste ile gerçeklesen seçimlerde Ayvalik Merkez Avcilar Kulübü Baskanligi’na Yeniköylü baskanlik görevine getirilirken, Yönetim Kurulu ise; Güngör Kalan, Halil Yikik, Ugur Düzbasar ve Semih Ünlüer isimlerinden olustu.

Mustafa Sarman, Serhat Gömeç, Ali Dolunay, Özkan Dalkiliç, Ümit Taylan, yedek yönetim kurulu üyeliklerine seçilirken, Gökhan Özel, Gökhan Gökalp, Serdar Albayrak denetim kurulu üyeliklerine; Hasan Erbilge, Hüseyin Kirman ve Niyazi Imrence de yedek denetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Çiçegi burnunda baskan Ismail Yeniköylü, kulübün tüm üyelerine kendilerine gösterilen büyük teveccühe tesekkür ederek, amaçlarinin Ayvalik’ta avcilik sporunu gelistirmek oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA