Atletizm 'De Askale Durdurulamiyor

Askale Belediye Spor Atletizm takimi, Samsun’da baslayan Atletizm Türkiye Sampiyonasi’nda ilk iki günde iki madalya aldi.

Askale Belediye Spor Atletizm takimi sporcusu Ömer Aslan, 300 metre engelli parkurunda rakiplerini geride birakarak birinci oldu.

Samsun’daki yarismalarda sporcularinin basarilarinin devam ettigini ifade eden Antrenör Elif Eyüp, "Türkiye finalleri seçmesinde U16 300 metre engellide Askale Belediye Spor Kulübü sporcumuz Ömer Aslan birinci olarak dereceye girdi. Çalismalarimiz esnasinda sporcularimizla birlikte kendimize iki hedef koyduk. Ilk hedefimiz Türkiye Sampiyonasi’nda ilk siralara çikmak ve madalya almakti. Ikinci hedefimiz ise Milli Takima girmekti. Bugüne kadar çok çalistik ve bunun karsiliginda basarilarda geldi. Basari asla tesadüf degildir. Önümüzdeki atletizm sampiyonasi için daha çok özveri daha çok çalisma ile Allah nasip ederse bu sefer Türkiye birincisi olacagiz. Önceki sampiyonada Türkiye dördüncüsü olmustuk. Sporcularimizi tebrik ediyorum. Bizlere destek veren herkese tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA