Gelinlik Ve Damatliklariyla Dügün Öncesi Masa Tenisi Oynadilar

Edirne’de dügün öncesi gelinlik ve damatliklariyla masa tenisi oynayan çift renkli görüntüler olusturdu. Masa tenisi oynayarak mutlu günlerini renklendirmek istediklerini belirten çift dügün öncesi stres atti.



Edirneli masa tenisi hakemi Recep Akin Uz’un hem spora, hem de sevdigine olan tutkusu ayni mekanda bulustu. Gelinlik ve damatligini giyerek Ekrem Demiray Spor Salonu’nda düzenlenen masa tenisi turnuvasina gelen çift, ellerinde Türk bayragini açarak salona girdi. Salondakilerden büyük alkis toplayan çift, dügün öncesi masa tenisi oynayarak stres atti.

"Sasirmis bakislar içerisinde geldik"

Masa tenisi oynayip mutlu günlerini renklendirmek istediklerini söyleyen Recep Akin Uz, güzel bir etkinlikle masa tenisinde ailesini dügüne davet etmek istediklerini ifade etti.

Spor salonuna sasirmis bakislar içerisinde geldiklerini belirten Uz, "Her gören çok sasirdi. Çok mutluyuz. Dügün öncesi masa tenisi oynama fikri ayni zamanda Masa Tenisi Il Temsilcisi olan annem Pakize Uz’dan geldi. Aramizdaki maçi esim kazandi. Müstakbel esimle hayata 1-0 önde basladik birlikte" dedi.



Masa tenisi oynamaya geldiklerini dile getiren gelin Tintis, heyecanli ve mutlu olduklarini söyledi.

Recep Akin Uz’un annesi Pakize Uz da dügün nedeniyle ogluyla birlikte turnuvada görev alamadiklari için spor salonuna gelerek renkli bir davette bulunmak istediklerini dile getirdi. Bir süre masa tenisi oynayan çift, arkadaslarini dügün törenlerine davet ederek salondan ayrildi.

Kaynak: İHA