Yozgat'in Ilk Ve Tek Rafting Takimi Türkiye Sampiyonasina Hazir

Yozgat’in ilk ve tek rafting takimi olan Çekerek Belediyesi Rafting Takimi, Düzce’nin Cumayeri ilçesi Melen Çayi’nda gerçeklestirilecek Türkiye Rafting Sampiyonasi hazirliklarini tamamladi.

Çekerek irmagi üzerine yapilan Türkiye’nin ilk yapay rafting parkurunda, çalismalarini tamamlayan Çekerek Belediyesi Rafting Takimi, Melen Çayi üzerinde 4-6 Mayis günlerinde gerçeklestirilecek Türkiye Rafting Sampiyonasini beklemeye koyuldu. Antrenörleri Abdullah Eraslan yönetiminde çalismalarini hummali bir sekilde gerçeklestiren Çekerek Belediyesi Rafting Takimi, Persembe günü yola çikacak. Geçen yil Rize’de düzenlenen sampiyonada erkeklerde ikincilik kadinlarda da üçüncülük elde eden Çekerek Belediyesi Rafting Takimi, bu yil Türkiye Sampiyonluguna ulasmayi istiyor.

Hedeflerin Türkiye Sampiyonlugu olarak belirlediklerini söyleyen Yagmur Ünsal isimli sporcu, “Çekerek Belediyesi Spor Kulübünde rafting yapiyorum. Düzce’de olan milli takim seçmelerine katilacagiz. Umarim orada Yozgat’in ve Çekerek’in adini duyurmak için çalisacagiz. Bize destek veren Belediye Baskanimiz Eyüp Çakir’a tesekkür ediyoruz. Sampiyonadan derece ile dönmek için çalisiyoruz.” dedi.

Furkan Aydan isimli sporcu ise, “Önümüzde bir Türkiye Sampiyonasi var. Ilimiz ve ilçemizi temsil etmek için elimizden gelen her seyi yapacagiz. Ayrica da milli takima yükselmeyi istiyoruz. Bunun için de çalisacagiz.” seklinde konustu.

Çekerek Belediyesi Rafting Takimi antrenörü Abdullah Eraslan da, “Önümüzde 4-6 Mayis günlerinde Düzce Melen Çayi üzerinde yapilacak Türkiye Sampiyonasi var. Biz de sporcularimizla bugüne kadar antrenmanlarimizi gerçeklestirdik. Insallah basarili olmak istiyoruz. Antrenmanlarimizi bu yönde sürdürüyoruz. Persembe günü yola çikmayi düsünüyoruz, yarismalar Cuma günü baslayacak. Orada derece elde edip ilimizi ve ilçemizi basariyla temsil etmek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA