Viransehir Belediyespor'da Hedef 3. Lig

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Viransehir Belediyespor, 3.Lig Play-Off maçlari Kayseri’de kampa girdi.

2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig 2. ve 7. grupta oynanacak play-off müsabakalari, 2-6 Mayis tarihleri arasinda Kayseri ve Konya’da oynanacak. Viransehir Belediyespor’un da mücadele edecegi müsabakalar sonrasi her iki ilden finalist olan takimlar, daha sonra belirlenecek bir tarihte final müsabakasi oynayacak olup kazanan takim TFF 3. Lig’e yükselmeye hak kazanacak. Viransehir Belediyespor’un yani sira Bölgesel Amatör Lig 2. grupta yer alan 12 Bingölspor, Arapgirspor, Dersimspor, Siverek Belediyespor takimlari Kayseri’de Play-Off müsabakalarini oynayacaklar. Play-Off maçlarinin oynanacagi Kayseri’de kampa giren Viransehir Belediyespor, Persembe günü oynanacak Dersimspor maçi hazirliklarina sabah yaptigi antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Seyithan Özdas yönetiminde sabah gerçeklestirilen antrenman isinma hareketleri ile basladi.

5’e 2 top kapma, topla pas ve Çift kale maç çalismasi yapan, Viransehir Belediyesporlu futbolcular, idmanin son bölümünde Dersim maçinin taktigi üzerinde durdu. Kritik maç öncesi yapilan antrenmanin ardindan açiklamalarda bulunan Viransehir Belediyespor Teknik Direktörü Seyithan Özdas, Dersimspor maçi hazirliklarina bu sabah yaptiklari idmanla basladiklarini belirterek, maç gününe kadar idmanlarin sürecegini söyledi.

Takimda sakat ve cezali futbolcularinin bulunmadigini ifade eden Özdas, takiminin maça hazir olduguna vurgu yaparak, ilk hedeflerinin Dersimspor maçini kazanip, finale kalmak istediklerini kaydetti.

Kayseri’de oynanacak 3. Lig Play-Off maçlarinda Viransehir’i en güzel sekilde temsil etmek çok çalistiklarinin altini çizen Teknik Direktör Özdas, “Oynanacak maçlarin zor geçeceginin farkindayiz. Gerek Viransehir’de gerekse Kayseri’de tüm hazirliklarimiza bu yönden gerçeklestirdik ve gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Takimima güveniyorum. Bunu basaracak potansiyel var. Büyük bir aksilik olmazsa buradan 3. lig takimi olarak dönmeyi hedefliyoruz. Çünkü Viransehir 3. ligi fazlasiyla hak ediyor. Insallah bunu el birligi ile basarip, Sampiyonlugu basta Belediye Baskanimiz Salih Ekinci olmak üzere tüm Viransehir halkina armagan edecegiz” dedi.

Viransehir Belediyespor, Dersimspor maçi hazirliklarini aksam saatlerinde ve yarin yapacagi antrenmanin ardindan maç saatini bekleyecek.

Kaynak: İHA