Ümit Önal Açiklamasi 'Türk Sporunu Desteklemeye Devam Edecegiz'

Türk Telekom Basketbol Takimi, Avrupa arenasinda final maçina hazirlaniyor. Heyecan dolu karsilasma Ispanyol ekibi Gran Canaria ile 3 Mayis Çarsamba günü oynanacak.

Türk Telekom, spora ve sporcuya destegini her alanda gösterirken, 7Days Avrupa Kupasi’nda finale adini yazdiran Türk Telekom Basketbol Takimi, Türkiye’ye 14. kez Avrupa kupasini getirmeye hazirlaniyor. Türk Telekom Basketbol Takimi, 3 Mayis’taki final maçinda Ispanyol ekip Gran Canaria ile karsi karsiya geliyor.

Türkiye’de sporu ve sporcuyu her alanda destekleyen bir marka olarak, ses getiren ilklere imza attiklarini belirten Ümit Önal, “Türk Telekom Basketbol Takimimiz, kulüp tarihinde ilk kez Avrupa arenasinda finalde olmanin gurunu yasatacak. Bu basariyi uzun yillardir Türk sporunun gelisimine ve genis kitlelere ulasmasi için gerçeklestirdigimiz yatirimlarin meyvesi olarak görüyoruz. Yakin zamanda gerçeklestirdigimiz eSuper Lig sponsorlugu gibi sporun gelecegi için yeni sorumluluklar üstlenmeye devam edecegiz” dedi.

Türk sporunun gelisimi ve genis kitlelere ulasmasi için de çesitli sorumluluklar üstlendiklerini ve önemli yatirimlar gerçeklestirdiklerini belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “25 yildir parkelerde yer alan ve önemli basarilara imza atan Türk Telekom Basketbol Takimimiz simdi Avrupa’da kupaya çok yakin. Takimimiz, olaganüstü bir sezona imza atarken, Türk Telekom olarak, sporun her alaninda deger üreten yaklasimimizla sundugumuz desteklerin basariya ulasmasini görmek bize gurur veriyor” dedi.



“Türk sporunda ilklere imza atiyoruz”

Türk Telekom Spor Kulübü çatisi altinda, profesyonel ve amatör spor kulüpleriyle 11 yili askin süredir Türk sporuna hizmet ettiklerini ifade eden Önal, “Basketboldan eskrime, yüzmeden badmintona 33 bransta yaklasik 6 bin sporcumuz bulunuyor. Yillardir spora yatirim yapan bir marka olarak, Türkiye’ye Deger anlayisiyla projeler üretiyor; Akilli Stadyum projeleri, VAR sistemi ve taraftar paketleri ile ses getiren ilklere imza atiyoruz. Spor ve oyun ekosistemini teknolojinin ayricaliklariyla harmanlayarak, dijitallesmedeki deneyimimizi futbolun en degerli markasi olan Süper Toto Süper Lig’teki 17 takimin yer aldigi eSüper Lig’e yakin zamanda adimizi verdik. Türkiye Futbol Federasyonu tarafindan ilk kez düzenlenen eSüper Lig’in isim sponsoru ve resmi yayincisi oldugumuzu duyurmaktan ayrica büyük mutluluk duyuyorum” diye konustu.



“Takim oyunlarindan, bireysel branslara ve dijital oyun ekosistemine kadar her alanda öncüyüz”

Spora sunduklari katkinin altini çizen Önal, “Takim oyunlarindan bireysel branslara uzanan bu genis yelpazede simdi de kitleleri pesinden sürükleyen eSpor heyecanina ortak oluyoruz. Oyun ekosistemi için kesintisiz ve güçlü altyapinin ne anlama geldigini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle de eSpor’un gereksinimleri arasinda yer alan fiber altyapiyi ülkemizin her sehrine götürüyor, abonelerimize yüksek hizli internet seçenekleri sunuyoruz. Dijital oyun platformumuz Playstore ve oyun severlerin tüm ihtiyaçlarina cevap veren GAMEON markamiz ile oyun sektöründe de öncü rol üstleniyoruz” açiklamasinda bulundu.

“Türk sporunun güçlü destekçisi olmaya devam edecegiz”

Önal, “Bu sezon gösterdikleri olaganüstü basarilarla adini Avrupa arenasinda finale yazdiran basketbol takimimiz vesilesiyle, Türk sporunun destekçisi olmaktan büyük mutluluk duydugumuzu söylemek isterim. Sporun gelisimi ve genis kitlelere ulasmasi için de sorumluluklar üstlenmeye ve önemli yatirimlar gerçeklestirmeye devam edecegiz. Birlikte daha nice basarilari kutlayacagimiza inaniyor ve 7Days Avrupa Kupasi’nda finalinde ülkemizi gururla temsil edecek olan Türk Telekom Basketbol Takimimiza gönülden basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA