Türk Telekom, Avrupa Kupasi'na Odaklandi

Türk Telekom, yarin Gran Canaria ile oynanacak Eurocup final maçi öncesi son antrenmanini tamamladi. Antrenmanda konusan Basantrenör Erdem Can, "Finalde ülkemizi, kulübümüzü ve sehrimizi en güzel sekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Eurocup finalinin oynanacagi Gran Canaria Arena’da antrenman yapan Türk Telekom, isinmanin ardindan müsabakanin son taktiklerini çalisti. Antrenman sut çalismalariyla tamamlandi.

"Kazanmamiz gereken bir maç oynayacagiz"

Türk Telekom Basantrenörü Erdem Can, antrenmanin ardindan basin mensuplarina yaptigi açiklamada, beraber hareket eden bir oyuncu grubunun bulundugunu belirterek, "Final maçlari deplasmanda da sahanizda da olsa konsantrasyon açisindan çok bir sey degistirmiyor. Kazanmamiz gereken bir maç oynayacagiz. Umarim iyi geçecek. Finalde ülkemizi, kulübümüzü ve sehrimizi en güzel sekilde temsil etmek istiyoruz" diye konustu.



"Temel hedefimiz ülkemizi iyi temsil etmek"

Türk Telekom Spor Kulübü Baskani Yusuf Kiraç da kupayi kazanmak istediklerini vurgulayarak su ifadeleri kullandi: "Temel hedefimiz ülkemizi iyi temsil etmek. Ikinci hedefimiz ise Avrupa Ligi’ni Ankara’ya getirmek. Basta hocam olmak üzere oyuncularimiz çok saglam karakterlere sahip. Finale kadar bunu gösterdiler. Yarin yine ellerinden geleni yapacak ve Türkiye’ye kupayi götürecekler."

Kulüp Genel Menajeri Önder Külçebas ise takimin iyi bir kimyasi olduguna dikkati çekerek, "Oyuncularimiz gerçekten bütün sene boyunca inanilmaz mücadele etti. Bu mücadelenin karsiliginda kupayi da, büyük bir enerjiyle, taraftarlarimiza, bizi izleyenlere, takip eden tüm milletimize hediye etmek istiyoruz. Insallah yarin buradan hep beraber kupayla dönecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA