Taner Taskin Açiklamasi 'Bugünkü Görüntümüz Beni Çok Memnun Etmedi'

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taskin, galip gelmelerine ragmen play-off’lar için yeterli olmadigini dile getirerek “Bugünkü görüntümüz beni çok memnun etmedi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda Sakaryaspor, deplasmanda karsilastigi Erzurumspor FK’yi 1-0’lik skorla maglup etti. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taskin, “3 haftadir kazanamiyorduk ve oyuncu grubunda stres de vardi. Ama Erzurumspor karsisinda istedigimiz aldik. Baktiginiz zaman rakibimiz de can derdinde. Onlar da ligde kalmak için savasiyorlar. Bu sahada Rizespor’dan ve Eyüpspor’dan puan aldilar, geçen hafta Bandirmaspor’u yendiler. Bugün üstün oynadigimizi söyleyebilirim. Kazandik ama sahada istedigim seviyede degildik. Ben daha canli bir takim olmasini istiyorum. Bahar yorgunlugumu oldu bilemiyorum. Kalan haftalarda 2 maçi da kazanmak için sahada olacagiz. Play-off’taki yerimiz saglam diye düsünüyorum. Play-off’a iyi hazirlanmamiz gerekiyor. Bugünkü görüntümüz beni çok memnun etmedi. Daha saglam hazirlanmaliyiz diye düsünüyorum” diye konustu.

Daha iyi, daha diri ve daha canli oynamak zorunda olduklarini söyleyen Taskin, “Kasongo oyun içinde agrisi oldugunu söyledi ve son 10 dakika oyundan aldik. Roshi’den 5, 6 haftadir faydalanamiyoruz. Dönmesi biraz moral oldu. Mehmet Akyüz’den faydalanmaya çalisiyoruz. 2 maçimiz var. Özellikle sahamizdaki Pendik maçini kazanmak istiyoruz. Rakibimiz bizden 1 maç fazla oynayacagi için, onlarin da 1 maç kaybetmesi gerekiyor. Önce biz kendi isimizi yapmaliyiz. Son haftaya kadar 3. sira için sansimiz devam edecek diye düsünüyorum. Daha iyi, daha diri ve daha canli olmaliyiz. Su andaki oyun, benim tarzim bir oyun degil” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA