Okul Sporlari Okçuluk Il Sampiyonasi Erzurum'da Yapiliyor

Erzurum Final Okullari Spor Kulübünün ev sahipligi yapacagi Okul Sporlari Okçuluk Il Sampiyonasina start verildi. Yaklasik 100 sporcunun katilim sagladigi yarismada nefesler tutuldu sporcular hedefi 12 den vurmak için büyük gayret sarf etti.

Final okullari Yönetim kurulu üyeleri Yilmaz Oguzhan ve Mehmet Yikilmaz sporun ve sporcunun her zaman arkasinda olduklarini belirtirken Kulüp Baskani Metehan Aydag, böyle bir organizasyona ev sahipligi yapmaktan gurur duyduklarini ve Modern Okçuluk antrenörü H. Ibrahim Gülses ile beraber Erzurum da Modern Okçuluk bransina yönelik çalismalarina büyük bir gayret ile devam edeceklerini belirtti.

Gülses, kentte bulunan çocuklara, gençlere, yetiskinlere okçuluk bransini ögreterek bu alanda yetenekli sporculari Türkiye Okçuluk Federasyonu ailesine katmak istediklerini ifade ederek mahalli ve Türkiye Sampiyonasi yarismalarina ögrenciler hazirlayarak basarili sporcularin Milli Takim sürecine kadar ilerlemesini hedeflediklerini ve böylelikle misyonlarindan birini gerçeklestirmek için ilk adimi atacaklarini söyledi.



Kulüp Baskani Metehan Aydag, kurmus olduklari Venok Okçuluk ekibiyle beraber süreci daha profesyonel olarak ilerletmeyi amaçladiklarini belirterek bu yarismada makarali yay kategorisinde ve klasik yay kategorisinde yarisan sporcularin her biri için ayri ayri gururlandigini söyledi.



Yarisma sonunda derece alan sporcular aileleriyle duygusal anlar yasarken dereceye giremeyen sporcular bir sonraki yarismalara daha siki çalisacaklarini söyleyerek madalya alan arkadaslarini tebrik ettiler.

Kaynak: İHA