Mugla Kadin Hokey Takimi Türkiye Ikincisi Oldu

Türkiye Hokey tarafindan Alanya’da düzenlenen 20 yas alti Kadinlar Türkiye Hokey Sampiyonasi Finallerinde mücadele eden Mugla’nin Kizlari sloganiyla da bilinen Mugla Il Karmasi Kadin Hokey Takimi Türkiye Ikinciligi Kupasini Mugla’ya kazandirdi.



Ilk turda Zonguldak Il Karmasini 11-1 2. turda Kayseri il Karmasini 30-0 3. turda Osmaniye Il Karmasini 1-0 yari finalde Istanbul Il Karmasini 1-0 yenen Mugla Il Karmasi Kadin Hokey Takimi Türkiye Sampiyonlugu Finalini Gaziantep temsilcisi ile yapti. Normal süresi 1-1 biten final maçinin ardindan yapilan penalti atislari sonrasinda 4-3 maglup olan Mugla Il Karmasi Türkiye 2. si oldu.

Müsabaka ile ilgili konusan Basantrenör Serkan Sen ”Yas ortalamasi 17 olan oldukça genç bir kadroyla 20 yas kategorisinde mücadele ettiklerini belirtirken özellikle final maçinda çok gol kaçirdik üstün olan taraf bizdik ama bazen olmayinca olmuyor. Türkiye 2’inciligi sonrasi 6 sporcumuzun milli takima seçilmesi de bizleri ayrica gururlandirmistir. Desteklerinden ötürü Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürü Kazim Açikbas’a tesekkür ediyorum “diye konustu.

Kaynak: İHA