Keçiörenliler Atatürk Botanik Bahçesi'ne Akin Etti

Tatili firsat bilen Keçiörenliler, Türkiye’nin en uzun kosu ve yürüyüs yollarindan birine sahip Atatürk Botanik Bahçesi’ne akin etti.

Hafta sonunu ve 1 Mayis resmi tatilini firsat bilen Keçiörenliler, Türkiye’nin ve Baskent’in en uzun kosu ve yürüyüs yollarindan birine sahip Atatürk Botanik Bahçesi’ne akin etti. Havalarin isinmasiyla birlikte rengârenk bir görünüme kavusan ve vatandaslarin vazgeçilmez duraklarindan biri olan devasa vaha, günün erken saatlerinden gece geç kadar dinlenmek ve spor yapmak isteyen vatandaslari agirlamaya devam ediyor.

Atatürk Botanik Bahçesi’ni Ankara’nin gözde dinlenme mekânlarindan biri olarak niteleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Atatürk Botanik Bahçemiz, vatandaslarimizin sabah sporu yapmalarina ve aksam geç saatlere kadar keyifli vakit geçirmelerine imkân taniyan mekânlar arasinda yer aliyor. Parkimiz, uzun kosu parkuru ile spor yapmak isteyen vatandaslarimizin vazgeçilmez mekâni konumundadir. Yüzlerce çesit bitki ve çiçegin güzelligiyle renklendirdigimiz bu vaha; yaz kis, her mevsimde güzelliginden hiçbir sey kaybetmiyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA