Istanbulspor Düsme Hattinda Rahat Bir Nefes Aldi

Süper Lig’de son 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan Istanbulspor, küme düsme hattinda bulunan en yakin takipçisi Giresunspor ile arasindaki puan farkini 5’e çikardi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda küme düsme hattini yakindan ilgilendiren karsilasmada Istanbulspor, konuk ettigi Giresunspor’u 1-0’lik skorla maglup etti. Bu sonucun ardindan puanini 32’ye çikaran ve 15. sirada yer alan Istanbul ekibi, bir üst basamakta bulunan Kasimpasa ile arasindaki puan fakini 2’ye düsürürken, en yakin takipçisi Giresunpor ile puan farkini da 5’ye yükseltti. Istanbulspor, Süper Lig’de oynadigi son 4 maçta da yenilmedi. Sari-siyahlilar, bu müsabakalarda Medipol Basaksehir ve Giresunspor’u 1-0’lik skorlarla maglup ederken, Antalyaspor ve Fenerbahçe’yle de 3-3 berabere kaldi.

Eze, son 4 maçta attigi 3 golle takimini tasidi

Devre arasinda Eyüpspor’dan kiralik olarak transfer edilen Emeka Eze, sari-siyahli formayla çiktigi son 4 lig maçinda 3 kez fileleri sarsmayi basardi. Nijeryali oyuncu, Istanbulspor’un 1-0 üstünlügüyle sonuçlanan Medipol Basaksehir müsabakasinda galibiyet golünü, 3-3 sona eren Fenerbahçe karsilasmasinda son golü, 1-0 kazanilan Giresunspor mücadelesinde de maçin tek golünü kaydetti.

26 yasindaki futbolcu, toplamda ise Istanbulspor formasiyla 12 maçta 3 gol ve 2 asiste ulasti.

Istanbulspor, kalan 4 maçini da Istanbul’da oynayacak

Istanbulspor, ligin bitimine 6 hafta kala hükmen galip sayilacagi Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarinin disinda oynayacagi son 4 karsilasmanin hepsini Istanbul’da oynayacak. Sari-siyahlilar, söz konusu dönemde Galatasaray, Adana Demirspor ve Ümraniyespor’la evinde, Kasimpasa ile de deplasmanda karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA