Engelsiz Ödül Töreni'nde Oylama Sona Erdi

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) ile Petrol Ofisi is birliginde gerçeklesecek olan Engelsiz Ödül Töreni’nde oy verme süreci sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin himayesinde 4 Mayis Persembe günü Istanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde, Türkiye’de ilk kez ’engelli sporculara’ yönelik gerçeklesecek ödül töreninin oylamasi 14 Nisan’da baslamisti. Tam 18 gün süren ve yogun katilimla yapilan oylama dün 23.59’da sona erdi.

TSYD üyeleri ve sporseverler, ’Yilin Erkek Sporcusu, Yilin Kadin Sporcusu, Yilin Milli Takimi, Yilin Antrenörü’ kategorilerinde oylarini kullandi.

Bu kategorilerde ödüle layik görülen isimler, 4 Mayis Persembe aksami davetliler önünde açiklanacak. ’SpordandaÖte’ sloganiyla düzenlenecek gecede oylamaya çikan bu kategorilerin yani sira; Azim Ödülü, Yilin Çikis Yapan Sporcusu Ödülü, Vefa Ödülü, Saglik Kahramani Ödülü, Farkindalik Ödülü ve Yavuz Kocaömer Özel Ödülü de verilecek.

Oguz Tongsir: "Spordan da öte bir gün olacak"

TSYD Genel Baskani Oguz Tongsir, oylamaya büyük bir ilgi gösterildigini söyledi.

Türkiye’de ilk kez böyle bir ödül töreninin yapilacagina vurgu yapan Tongsir, “Ödül törenine artik 2 gün kaldi. 14 Nisan’da baslayan oylamaya sporseverler büyük bir ilgi gösterdi. Oylamaya katilan herkese tesekkür ediyorum. Ödül alacak isimlerin açiklanmasini da heyecanla bekliyoruz. Sloganimizda da belirttigimiz gibi ‘Spordan da Öte’ bir gün olacak” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA