Darica Belediyesi'nin Bilegi Bükülmüyor

Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü, Ankara’da yapilan Türkiye Bilek Güresi Sampiyonasi’nda 2 altin ve 5 gümüs madalya olmak üzere toplam 7 madalya aldi.

Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü, Ankara’da gerçeklestirilen Türkiye Bilek Güresi Sampiyonasi’nda adeta firtina gibi esti. Atilla Koçak ve Oguzhan Koçak’la 2 altin madalya kazanan Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü, 2 altin ve 5 gümüs madalya olmak üzere toplam 7 madalya alarak basariya imza atti.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, sporculari basarilarindan dolayi tebrik ederek, "Darica Belediyesi olarak yeni yatirimlarla spora ve sporcuya destegimizi arttirdik. Darica’mizin evlatlarina güveniyoruz ve yatirimlarimizin karsiligini da madalya olarak görüyoruz. Bugün Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü gerçek anlamiyla örnek bir spor kulübü haline geldi. Her bransta marka olan ve hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil eden bir kulüp oldu. Kulüp baskanimizi, antrenörlerimizi ve sporcularimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA