Çarsamba Belediye Spor Kulübü'nün Ragbi Basarisi

Çarsamba Belediye Spor Kulübü U-18 Erkek Ragbi Takimi Türkiye 3.’sü oldu

Türkiye Ragbi Federasyonu faaliyet programinda yer alan U-18 Erkekler 7’li Ragbi Türkiye Sampiyonasi 25 Takim 300 sporcunun katilimi ile 29-30 Nisan 2023 tarihleri arasinda Samsun-Bafra Sehir Stadyumu’nda gerçeklestirildi.

Turnuva sonucunda Çarsamba Belediye Spor Kulübü U-18 Erkek Ragbi Takimi, U-18 Erkekler Türkiye 3.’lügünü elde etti. Takimin kaptani Yasin Macun, U-18 Erkekler 7’li Ragbi Türkiye Sampiyonasi’nin en degerli oyuncusu seçildi.

Çarsamba Belediyespor Kulübü Ragbi Antrenörü Erkan Göral, “Türk ragbisinin kulüpler bazinda en fazla takimin katildigi U-18 Erkekler Türkiye Sampiyonasi’nda podyumda yer almaktan gurur duyuyoruz. Sporcularimizi göstermis olduklari üstün performans, savasçi ve mücadeleci ruhlarindan ötürü tebrik ederim. Çarsamba Belediye Baskanimiz Halit Dogan’a her zaman yanimizda oldugu için ve desteklerinden ötürü tesekkür ederiz. Türk ragbisinin alt yapi temeli atan ve ragbi alt yapisinin bu denli büyümesini saglayan bugün 25 takim 300 sporcu ile U-18 erkekler 7’li ragbi sampiyonasi yapiliyorsa bu alt yapinin bas mimari olan önceki dönem Türkiye Ragbi Federasyonu Baskanimiz Murat Pazan’a ve mevcut Baskanimiz Murat Kapki’ye ve yönetimine desteklerinden dolayi tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA