Aydinli Elifnaz, Dünya Sampiyonluguna Bir Adim Daha Yaklasti

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü sporcularindan Elifnaz Köseoglu, Gençler Taekwondo Türkiye Sampiyonasi’nda tüm rakiplerine yenerek Türkiye Sampiyonu olurken, Meksika’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil edecek.



Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü sporcularindan Elifnaz Köseoglu, Zonguldak’in ev sahipliginde düzenlenen Gençler Taekwondo Türkiye Sampiyonasi’nda Aydin’i gururlandirdi. Sampiyonaya 60 ilden yaklasik bin sporcu katilim saglarken, Elifnaz sampiyonada açik ara üstün bir mücadele örnegi gösterdi. Kiyasiya mücadelelere sahne olan sampiyona sonunda Aydinli genç sporcu, Genç Kizlar 68 kilogramda Türkiye Sampiyonu olurken, Haziran ayinda Meksika’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, basarili sporcuyu tebrik ederken konu ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Zonguldak ilinde gerçeklestirilen Gençler Taekwondo Türkiye Sampiyonasi’nda Aydinli sporcumuz Elifnaz Köseoglu, 68 kg Genç Kizlar Kategorisinde Türkiye Sampiyonu oldu. Sampiyonu ve antrenörü tebrik eden Il Müdürümüz, Haziran ayinda yapilacak olan Meksika Dünya Taekwondo Sampiyona’da basarilar diledi” dedi.

Kaynak: İHA