Altay'dan Hakemlere Hassasiyet Çagrisi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, Altinordu-Bandirmaspor maçindaki ikinci gol öncesinde Altinordu lehine verilen penaltiyi hedef alarak hakemlere hassasiyet çagirisinda bulundu.

Altay, Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda oynanan Altinordu - Bandirmaspor karsilasmasinda ev sahibi ekibin 85. dakikada kazandigi penaltiyi hedef alarak, sosyal medya hesaplarindan hakemlere hassasiyet çagrisinda bulundu. Kulüpten yapilan açiklamada, “Ligimizin sonuna geldigimiz bu haftalarda yasanilanlar hakkinda açiklama yapma zorunlulugu dogmustur. Altay Spor Kulübü olarak hiçbir zaman kurumlarimizi kurullarimizi ve kulüplerimizi hedef alir bir tutum içerisinde olmadik.

Hatalarin insana dair oldugu bilincinde hareket etmeye devam ettik. Ancak ligimizin son haftalarina girilen bu kritik süreçte üst lige çikma mücadelesi, play-off ve ligde kalma mücadelesi veren kulüplerimizin ortaya koydugu bütün emeklerin göz ardi edilmekte oldugunun farkindayiz. Bir maçta islenmis olan büyük kusurlar yüzünden olasi bir play-off siralamasi degisikligi ya da ligden düsen takimin degismesi durumu olusur ise magdur olan kulüplerin sonuna kadar yaninda olacagimizi bildirir, adaletin tesis edilmesi için her türlü girisimde bulunacagimizi açikça beyan ederiz.

Tüm futbol paydaslarindan kulüplerimizden ve maçlari yöneten hakemlerden, ortaya koyulan emekleri göz önünde bulundurulmasini yasanilan kritik haftalarda gerekli hassasiyetleri gösterilmesini arzu etmekteyiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA