Alleben'deki Çocuk Yüzme Senligine Yogun Ilgi

Sehitkamil Belediyesi tarafindan organize edilen yüzme senligine toplam 441 sporcu katilim sagladi. Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, senlikte yarisan çocuklari tebrik etti ve madalya takdim etti.

Sehitkamil Belediyesi tarafindan geleneksel hale getirilen ve bu yil 12’incisi düzenlenen yüzme senligi, Alleben Yüzme Havuzunda gerçeklestirildi.

Organizasyona; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcilari Murat Özgüler, Ceyda Gürsel, Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, Sehitkamil Belediyespor Kulübü Baskani Hüseyin Rahmi Açikkol katildi.

Baskan Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediyesi tarafindan yetistirilen ve Milli Takim düzeyinde uluslararasi arenada Türkiye’yi temsil eden sporcularin, altyapi takimlarindan itibaren düzenlenen geleneksel ve senlik yarislarina katilim göstererek su anki elit performans seviyelerini yakaladiklarini söyledi.

Fadiloglu, yüzme bransinin taninmasinda ve tabana yayilmasinda önemli rol oynayan organizasyonlarin, özellikle son 12 yilda yüzme bransinin Gaziantep ve bölge adina bu derecede seviye kat etmesine büyük katki sagladigini kaydetti.

Düzenlenen organizasyona 2 farkli sehirden 14 kulübün 204 kadin ve 237 erkek olmak üzere toplam 441 sporcunun katildigi bilgisini paylasan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, organizasyona katilan tüm sporculari kutladi ve madalya takdiminde bulundu.

Kaynak: İHA