Nefes Kesen Karsilasmada Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi Yari Finale Yükseldi

Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi, çeyrek final üçüncü karsilasmasinda Çorlu Belediyesi’ni sahasinda 90-62 yenerek yari finale yükseldi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi çeyrek final turu nefes kesen maçlara sahne oldu. Çeyrek final turunda eslesen Çayirova Belediyesi ve Çorlu Belediyesi, kendi sahalarinda oynadigi mücadeleleri kazanarak seriyi üçüncü maça tasidi. Her seyin belli olacagi üçüncü karsilasmada Çayirova temsilcisi güçlü oyunu ile yari final biletinin sahibi oldu. Ilk andan itibaren taraftarinin destegini arkasina alan yesil beyazlilar birinci periyodu 26-17 önde bitirdi. Ikinci periyotta baskisini daha da arttiran ev sahibi, devreye 10 sayi farkla girdi. Maçin ikinci devresinde de oyuna damga vuran Çayirova Belediyesi oldu. Üçüncü periyodu 75-54 önde tamamlayan yesil beyazlilar, final periyodunda farki daha da açarak 90-62 ile kazanan taraf oldu.

Çayirova Belediyesi yari final eslesmesinde Istanbul Efendileri ile karsilasacak. Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi, 17 ve 19 Mayis tarihlerinde kendi sahasinda iki karsilasmaya çikacak. 22 Mayista deplasmana gidecek olan Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi, 3 maçi da kazanirsa finale adini yazdirarak üst lige çikmayi garantileyecek.

Kaynak: İHA